Register Hello & Welcome to AndroidTablets.net, is this your first visit?

Results 1 to 8 of 8

Thread: Screen Capture

  1. #1
    Junior Member Achievements:
    31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    65987
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Central Coast CA
    Posts
    3
    Device
    Dell Streak 7

    Screen Capture

    Anyone know a good screen capture app for A100? Tried Drocap... not working...

    Sent from my A500 using Android Tablet Forum

  2. # ADS
    Ads
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

  3. #2
    Super Moderator
    Points: 16,041, Level: 81
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 309
    Overall activity: 13.0%
    Achievements:
    Veteran 10,000 Experience Points 5,000 Experience Points Tagger First Class 1 year registered

    Member #
    39074
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    /EARTH/USA/NC/
    Posts
    1,983
    Thanked
    501 times
    Points
    16,041
    Level
    81
    Device
    ASUS TF101
    I am pretty sure all of the Honeycomb devices have screenshot built in. Go to Settings - Screen - Screenshot and tick the box.

    Then long press the Recent Apps (2 overlapping squares next to home button) and it will say Screenshot saved. Tap yes to keep the box ticked in settings.

    Go to /sdcard/screenshots/ to find them, or open Gallery to see them.


    Asus Transformer 16 GB & Dock - Munchin on Jelly Beans
    crApple iP*one 5 - Stock

    Just once I want someone to call me Sir without adding you're making a scene. - Homer Jay Simpson

  4. #3
    Official ATF App Tester
    Points: 11,348, Level: 70
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 302
    Overall activity: 28.0%
    Achievements:
    10,000 Experience Points 5,000 Experience Points 1 year registered 3 months registered 1,000 Experience Points

    Member #
    58343
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Townsend, WI
    Posts
    1,682
    Thanked
    110 times
    Points
    11,348
    Level
    70
    Device
    Sony Experia Tablet Z
    Sony S does not have that option in settings. A100 does not have that either.

    Sent from my Sony Tablet S using Android Tablet Forum
    Sent from my Sony Experia Tablet Z using the Android Tablets Forum App.

  5. #4
    Member Achievements:
    1 year registered 500 Experience Points 1,000 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    30130
    Join Date
    May 2011
    Location
    Fort Worth
    Posts
    89
    Thanked
    2 times
    Device
    Acer Iconia a100
    Last I heard you needed to be rooted to do a screen capture on android; though that was for phones. Not sure if that restriction applies to honeycomb....

    Sent from my A100 using Android Tablet Forum

  6. #5
    Junior Member Achievements:
    31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    74013
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    ROLL TIDE
    Posts
    18
    Device
    Acer A500 - stock
    My A500 definitely does not have this option. I do understand that it will be native to ICS when and if your device is migrated over.

    Sent from my A500 using Android Tablet Forum, and ROLL TIDE.

  7. #6
    Senior Member
    Points: 10,186, Level: 67
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 264
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    10,000 Experience Points 5,000 Experience Points 1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points

    Member #
    18376
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Washington State
    Posts
    1,653
    Thanked
    193 times
    Points
    10,186
    Level
    67
    Device
    Hauwei S7
    My Transformer has the functionality built in, as does my Galaxy Tab 7". With the Transformer there is even a function key assigned to it on the keyboard dock. I also thought this was, on the Transformer, a function of Honeycomb because of the settings options for it, but maybe not?

    Sent from my Kindle Fire using Tapatalk
    Huawei S7 104 (BB)
    Froyo 2.2.2 S7V100R001C98B021
    SOC Rooted - link2sd

    Samsung Galaxy Note 10.1
    SS SsS oo

  8. #7
    Junior Member Achievements:
    31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    74013
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    ROLL TIDE
    Posts
    18
    Device
    Acer A500 - stock
    Sounds like SC is one of those things manufacturers choose to include or choose to nerf. It would be pretty sweet to have without rooting around in your tab.

    Sent from my A500 using Android Tablet Forum, and ROLL TIDE.

  9. #8
    Junior Member Achievements:
    31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    65987
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Central Coast CA
    Posts
    3
    Device
    Dell Streak 7
    Quote Originally Posted by bladerunn3r View Post
    Last I heard you needed to be rooted to do a screen capture on android; though that was for phones. Not sure if that restriction applies to honeycomb....

    Sent from my A100 using Android Tablet Forum
    I am rooted and updated to latest 3.2.1


 

Ads:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Screen capture feature ?
    By dijohn59 in forum Samsung Galaxy Tab 10.1
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2011, 01:56 AM
  2. Can tablet do a screen capture?
    By tuthpick in forum Acer Iconia Tab A500 Forum
    Replies: 3
    Last Post: 09-13-2011, 01:08 AM
  3. Screen capture?
    By fuzzface in forum Acer Iconia Tab A500 Forum
    Replies: 10
    Last Post: 07-27-2011, 03:16 AM
  4. How to screen capture on Ziio7?
    By Happyman in forum Creative Tablets
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2011, 08:36 AM
  5. Screen Capture Without App or Computer on SGS Tab
    By kingskidd268 in forum Samsung Galaxy Note/Tab
    Replies: 2
    Last Post: 11-12-2010, 02:38 PM

Search tags for this page

android 3.2.1 screen capture
,
how do i screenshot on my android tablet version 3.2.1
,

how do you screenshot on a hkc tablet

,
how do you screenshot on a insignia
,

how to print screen on skyworth tablet

,
how to screen shot your skyworth tablet
,
how to screenshot on a azpen tablet
,
how to screenshot on a jazz tablet
,

how to screenshot on insignia tablet

,
how to screenshot on the hkc tablet
,
how to take a screenshot on a insignia tablet
,
who to use print screen on sony x tablet
Click on a term to search our sites for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Android Tablets.net is not affiliated or associated with Google, Android Project or any of the device manufacturers listed on this site.
We are simply an enthusiast site.
All times are GMT -5. The time now is 02:58 PM.