Register Hello & Welcome to AndroidTablets.net, is this your first visit?

Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 51 to 60 of 95
Thanks Tree1Thanks

Thread: ZEKI TB782B 7" Tablet

  1. #51
    Junior Member Achievements:
    31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    120803
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    11
    im trying to find a google voice apk that will work on my zeki. anyone know where i can get one?

  2. # ADS
    Ads
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many

  3. #52
    Junior Member Achievements:
    500 Experience Points 250 Experience Points 31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    113404
    Join Date
    May 2012
    Location
    West Virginia
    Posts
    29
    Device
    Zeki TB782B

    A plea for help

    I have flashed my tablet with a bad ROM that I built. I know that most all of these Chinese tablets are simply re-branded, and there are other identical tablets under a different name. Could someone please help me find a tablet that could be considered a clone of the TB782B, so that I may get a good ROM built for this one. the Yarvik 260 is close, but only has 4GB storage. I think that is making the difference in how the NAND devices are being formatted. I need an 8GB ROM with the same specs, except 8GB.

    Finless, care to throw your 2 cents in here? You do seem to be the expert here.

    Thanks
    Last edited by Lexridge; 06-17-2012 at 10:26 PM.
    Jim
    ---
    Milestone (orig Droid) Chevy SS GB (used as a remote for XBMC and MythTV)
    Milestone X - Rooted Stock Firmware
    Zeki TB782B 7" A10 Based tablet

  4. #53
    Junior Member Achievements:
    500 Experience Points 250 Experience Points 31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    113404
    Join Date
    May 2012
    Location
    West Virginia
    Posts
    29
    Device
    Zeki TB782B
    this is a df from the stock, unaltered ROM.

    Code:
    Filesystem             Size   Used   Free   Blksize
    /dev                   407M    44K   407M   4096
    /mnt/asec              407M     0K   407M   4096
    /mnt/obb               407M     0K   407M   4096
    /system                251M   206M    45M   4096
    /data                  787M    70M   717M   4096
    /cache                 251M     4M   247M   4096
    /mnt/sdcard              6G   336M     5G   4096
    /mnt/secure/asec         6G   336M     5G   4096
    and a cat /proc/mounts
    Code:
    rootfs / rootfs rw 0 0
    tmpfs /dev tmpfs rw,nosuid,relatime,mode=755 0 0
    devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600,ptmxmode=000 0 0
    proc /proc proc rw,relatime 0 0
    sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
    tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
    tmpfs /mnt/obb tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
    /dev/block/nandd /system ext4 rw,nodev,noatime,user_xattr,barrier=0,data=ordered 0 0
    /dev/block/nande /data ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,barrier=0,journal_checksum,data=ordered,noauto_da_alloc 0 0
    /dev/block/nandh /cache ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,barrier=0,journal_checksum,data=ordered,noauto_da_alloc 0 0
    /dev/block/vold/93:64 /mnt/sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0000,dmask=0000,allow_utime=0022,codepage=cp437,iocharset=ascii,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
    /dev/block/vold/93:64 /mnt/secure/asec vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0000,dmask=0000,allow_utime=0022,codepage=cp437,iocharset=ascii,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
    tmpfs /mnt/sdcard/.android_secure tmpfs ro,relatime,size=0k,mode=000 0 0
    and here is what my ROM reports, using the stock image files.
    df command
    Code:
    Filesystem             Size   Used   Free   Blksize
    /dev                   407M    44K   407M   4096
    /mnt/asec              407M     0K   407M   4096
    /mnt/obb               407M     0K   407M   4096
    /system                251M   206M    45M   4096
    /data                    1G    76M     1G   4096
    /cache                 125M     4M   121M   4096
    /mnt/sdcard              5G    72K     5G   4096
    /mnt/secure/asec         5G    72K     5G   4096
    and the cat /proc/mount
    Code:
    rootfs / rootfs rw 0 0
    tmpfs /dev tmpfs rw,nosuid,relatime,mode=755 0 0
    devpts /dev/pts devpts rw,relatime,mode=600,ptmxmode=000 0 0
    proc /proc proc rw,relatime 0 0
    sysfs /sys sysfs rw,relatime 0 0
    tmpfs /mnt/asec tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
    tmpfs /mnt/obb tmpfs rw,relatime,mode=755,gid=1000 0 0
    /dev/block/nandd /system ext4 rw,nodev,noatime,user_xattr,barrier=0,data=ordered 0 0
    /dev/block/nande /data ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,barrier=0,journal_checksum,data=ordered,noauto_da_alloc 0 0
    /dev/block/nandh /cache ext4 rw,nosuid,nodev,noatime,user_xattr,barrier=0,journal_checksum,data=ordered,noauto_da_alloc 0 0
    /dev/block/vold/93:64 /mnt/sdcard vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0000,dmask=0000,allow_utime=0022,codepage=cp437,iocharset=ascii,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
    /dev/block/vold/93:64 /mnt/secure/asec vfat rw,dirsync,nosuid,nodev,noexec,relatime,uid=1000,gid=1015,fmask=0000,dmask=0000,allow_utime=0022,codepage=cp437,iocharset=ascii,shortname=mixed,utf8,errors=remount-ro 0 0
    tmpfs /mnt/sdcard/.android_secure tmpfs ro,relatime,size=0k,mode=000 0 0
    Please note how different the /data /cache and /sdcard partitions are in size.

    Anything jump out to anyone why this is so vastly different? Is there a file in A10 Kitchen I need to be hand editing? If so, what file?

    Thanks
    Jim
    ---
    Milestone (orig Droid) Chevy SS GB (used as a remote for XBMC and MythTV)
    Milestone X - Rooted Stock Firmware
    Zeki TB782B 7" A10 Based tablet

  5. #54
    Junior Member Achievements:
    3 months registered 250 Experience Points 7 days registered 31 days registered 100 Experience Points

    Member #
    122859
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    HK
    Posts
    12
    Device
    Zeki
    Preinstall flash version 11.1, if you install the google market from the Flash the Android Market to Zeki TB1082B & TB782B and no need root - xda-developers you can updated the latest flash player easily.

  6. #55
    Junior Member Achievements:
    3 months registered 250 Experience Points 7 days registered 31 days registered 100 Experience Points

    Member #
    122859
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    HK
    Posts
    12
    Device
    Zeki
    Quote Originally Posted by Lexridge View Post
    Okay folks, I finally got a stock ROM built for the Zeki TB782B. However, I have not yet figured out how to get this tablet into FLASH mode in order to test it. If anyone has any good ideas, please tell me!!

    If we can figure out how to get this into flash mode, and it works, I will post step by step on how I managed to build it. And, I need to give a lot of credit to some people for the help I received.

    Thanks

    EDIT: It is a dog. It flashes, but crashes. Back to the drawing board.
    The flash software for this Tablet (All winner Tablet ) is Live suit- can search in google.
    Open the live suit on PC, Power off tablet. hold the Vol + and connect the Tablet to PC with USB cable. Then
    press the power switch 3 times go to flash mode.
    Last edited by tabkeeper; 06-18-2012 at 09:24 PM.

  7. #56
    Junior Member
    Member #
    122095
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    MD
    Posts
    5
    Device
    Zeki 7", Archos G9 8o
    I have FiOS 30Mb+ up/down in my house with speedtest.net reporting 26Mb at the tablet. Higly doubt that I have a problem with WiFi bandwidth.

    Fiddling with it for several hours, and never got Netflix to work. My solution (ready for the flames) - I took them back, Staples had a coupon for two days only for the Archos G9 8o, 1GB/4GB for $125. I already had one, so I knew it to be an AWESOME tab. Autoupdates to ICS on first WiFi connection, has bluetooth and GPS. Has HDMI out and a full size USB connection (for a 3G stick one could buy in Europe, but can use for other USB devices).

    I put Zoodles Kids Mode on them and handed one each to my 4 yo, 5 yo and 7 yo. Bought the wife one too (she didn't get Kids Mode). The kiddos love them, they have an excellent 8" screen, the video and music Archos apps are excellent.

    Coupon no longer good. Too bad, as the Archos G9 8o is cleary the best bargain as the tab is better than most $200+ tabs including the A100 and Galaxy 2.

    Good luck with the Zeki. I found it to be an excellent tab, but I truly needed Netflix because with five, soon to be six, kids, all age 7 and under (yes, they are all mine and my wife's together - can you say 'busy'?) we need Netflix to keep the insanity down in the house (and in the Sienna)

  8. #57
    Junior Member
    Member #
    121853
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    el paso tx
    Posts
    3
    Device
    tb782b
    I'm wondering is anyone having problems with this tablet freezing? I have had it one week and it has frozen twice now where I have to wait till it dies to get it to do anything.

  9. #58
    Junior Member Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 3 months registered 250 Experience Points

    Member #
    121802
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    14
    Device
    toshiba thrive, zeki 7"
    Never had it freeze going on two weeks with it.

    Sent from my TB782B using Tapatalk 2

  10. #59
    Junior Member Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 3 months registered 250 Experience Points

    Member #
    121802
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    14
    Device
    toshiba thrive, zeki 7"
    Oops except when I tried overclocking. Anything in particular you were doing or app being used when it froze? When it did I just held power button till it rebooted.

    Sent from my TB782B using Tapatalk 2

  11. #60
    Junior Member Achievements:
    3 months registered 250 Experience Points 7 days registered 31 days registered 100 Experience Points

    Member #
    122859
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    HK
    Posts
    12
    Device
    Zeki
    Quote Originally Posted by cdean View Post
    I'm wondering is anyone having problems with this tablet freezing? I have had it one week and it has frozen twice now where I have to wait till it dies to get it to do anything.
    Try to factory reset with the tick on Clean SD card.
    It will help.
    If the tablet freeze, tey use one tooth pick press the hole between the USB and HDMI port to reset the tablet.


 
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast

Ads:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 04-10-2012, 09:12 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-23-2012, 08:51 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-29-2011, 07:12 AM
  4. Apad 10.1" tablet pc " Held up "
    By arshiiqbal in forum Gome Flytouch II
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2011, 06:28 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-02-2011, 03:42 PM

Search tags for this page

zeki 7 tablet
,
zeki 7 tablet specs
,
zeki android tablet
,
zeki android tablet review
,
zeki android tablet reviews
,
zeki tablet
,

zeki tablet review

,

zeki tablet reviews

,
zeki tablet specs
,
zeki tablet wont turn on
,
zeki tb782b
,
zeki tb782b review
Click on a term to search our sites for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Android Tablets.net is not affiliated or associated with Google, Android Project or any of the device manufacturers listed on this site.
We are simply an enthusiast site.
All times are GMT -5. The time now is 11:10 AM.