Register Hello & Welcome to AndroidTablets.net, is this your first visit?

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
Thanks Tree1Thanks

Thread: Spell Check

  1. #1
    Member
    Points: 4,707, Level: 43
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    38154
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NoVA
    Posts
    82
    Points
    4,707
    Level
    43
    Device
    Samsung Galaxy 10.1 tab

    Spell Check

    First sorry if wrong forum.

    So 4.0 introduced spell check. I see that words get underlined (both correct & incorrect) but when I click on it I get no suggestion just ability to add to a custom dictionary.

    Im I missing some thing? Do I need to load a dictionary for spell check to use or do I really have to manually create a dictionary?

    Samsung 10.1 tablet runing ver 4.04

    Thanks,
    Mark

  2. # ADS
    Ads
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

  3. #2
    Developer
    Points: 24,439, Level: 95
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 911
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    Recommendation Second Class 10,000 Experience Points 5,000 Experience Points 1 year registered 1,000 Experience Points

    Member #
    61306
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Huntington WV
    Posts
    3,710
    Thanked
    1386 times
    Points
    24,439
    Level
    95
    Device
    Leagoo Lead 1 ZTE OPEN C, Coby 7065, Coby 8042, Coby 9740
    If you like my work buy me a coffee!!!

    Donations Appreciated


    Due to the overwhelming PM's that I receive, I am unable to answer all the questions and many questions are duplicates so PLEASE post all questions on this forum so I may better help you and any others who are having the same issues.

    No PM's regarding windows questions will be answered, I am a Linux Guy.

  4. #3
    Member
    Points: 4,707, Level: 43
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    38154
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NoVA
    Posts
    82
    Points
    4,707
    Level
    43
    Device
    Samsung Galaxy 10.1 tab
    Thanks for this but I don't have a system/app folder - I tried both My Files and ES File Exporer - is it a hidden folder? Don't see a way to unhide - I checked show hidden files.

  5. #4
    Member
    Points: 4,707, Level: 43
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    38154
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NoVA
    Posts
    82
    Points
    4,707
    Level
    43
    Device
    Samsung Galaxy 10.1 tab
    Ok, found how to get to root and now see system/app folder but cannot paste the files
    Last edited by britinva; 12-06-2012 at 05:43 PM. Reason: typo

  6. #5
    Member
    Points: 4,707, Level: 43
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    38154
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NoVA
    Posts
    82
    Points
    4,707
    Level
    43
    Device
    Samsung Galaxy 10.1 tab
    In ES File Manager --> Root Settings I have enabled "Up to Root" but the "Mount File System" option is not selectable

    Do I need to root my tablet? If there any other way to get the dictionarys load - seems bizarre that its not easier.
    Last edited by britinva; 12-06-2012 at 06:12 PM.

  7. #6
    Developer
    Points: 24,439, Level: 95
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 911
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    Recommendation Second Class 10,000 Experience Points 5,000 Experience Points 1 year registered 1,000 Experience Points

    Member #
    61306
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Huntington WV
    Posts
    3,710
    Thanked
    1386 times
    Points
    24,439
    Level
    95
    Device
    Leagoo Lead 1 ZTE OPEN C, Coby 7065, Coby 8042, Coby 9740
    Yes you need to be rooted, to add or remove files.
    If you like my work buy me a coffee!!!

    Donations Appreciated


    Due to the overwhelming PM's that I receive, I am unable to answer all the questions and many questions are duplicates so PLEASE post all questions on this forum so I may better help you and any others who are having the same issues.

    No PM's regarding windows questions will be answered, I am a Linux Guy.

  8. #7
    Super Moderator
    Points: 20,543, Level: 90
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 307
    Overall activity: 99.9%
    Achievements:
    Recommendation First Class 10,000 Experience Points Recommendation Second Class 1 year registered 5,000 Experience Points
    Awards:
    Frequent Poster

    Member #
    77592
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Norcross, GA
    Posts
    4,756
    Thanked
    914 times
    Points
    20,543
    Level
    90
    Device
    Transformer Prime & TF700
    You could use an alternate keyboard that does spellcheck and doesn't need root access. Check out hackers keyboard.
    britinva thanked this.
    Locked out of your Tablet? - Printing from an Android tablet (or phone) - Connecting to the Internet with no WiFi - Move/copy/cut/paste files to and from your tablet - WiFi connection issues - Getting Flash Player
    TF201 & TF700 (stock) with dock, .

  9. #8
    Member
    Points: 4,707, Level: 43
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    38154
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NoVA
    Posts
    82
    Points
    4,707
    Level
    43
    Device
    Samsung Galaxy 10.1 tab
    Is it just me or is it odd that Google create a capability and a) make it so hard for "Joe Public" to use amd b) you have to hack the OS to do it. Shocking!

  10. #9
    Developer
    Points: 24,439, Level: 95
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 911
    Overall activity: 56.0%
    Achievements:
    Recommendation Second Class 10,000 Experience Points 5,000 Experience Points 1 year registered 1,000 Experience Points

    Member #
    61306
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Huntington WV
    Posts
    3,710
    Thanked
    1386 times
    Points
    24,439
    Level
    95
    Device
    Leagoo Lead 1 ZTE OPEN C, Coby 7065, Coby 8042, Coby 9740
    Quote Originally Posted by britinva View Post
    Is it just me or is it odd that Google create a capability and a) make it so hard for "Joe Public" to use amd b) you have to hack the OS to do it. Shocking!
    I agree, but what can we do?
    If you like my work buy me a coffee!!!

    Donations Appreciated


    Due to the overwhelming PM's that I receive, I am unable to answer all the questions and many questions are duplicates so PLEASE post all questions on this forum so I may better help you and any others who are having the same issues.

    No PM's regarding windows questions will be answered, I am a Linux Guy.

  11. #10
    Member
    Points: 4,707, Level: 43
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    38154
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    NoVA
    Posts
    82
    Points
    4,707
    Level
    43
    Device
    Samsung Galaxy 10.1 tab
    Quote Originally Posted by leeshor View Post
    You could use an alternate keyboard that does spellcheck and doesn't need root access. Check out hackers keyboard.
    So I installed 'Hackers Keyboard' and the 'English Completion Language' but when I type an email with miss-spelt words I don't get an underline and don't see option to check spelling. Am I missing something?


 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Ads:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. how do i turn off spell-check in the browser?
    By snafubaby in forum Asus TF300 Forum
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2012, 08:53 PM
  2. Spell check with new Androidtablets.net app
    By Tom T in forum New Member Introduction & Site Assistance
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2012, 12:47 AM
  3. Spell check with new Androidtablets.net app
    By Tom T in forum Android Tablet Apps
    Replies: 1
    Last Post: 02-27-2012, 12:47 AM
  4. Spell Check
    By nsmjc in forum Motorola XYBoard
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2012, 01:31 AM
  5. I want spell check!
    By donmcdougall in forum Android Tablet Apps
    Replies: 0
    Last Post: 09-30-2011, 07:08 PM

Search tags for this page

android spell check not working
,
android spell checker
,

android tablet spell check

,

android tablet spell check not working

,
lenovo tablet spell check
,

spell check android tablet

,

spell check for android tablet

,
spell check for android tablets
,

spell check on android tablet

,
spell check on samsung tablet
,
spell check samsung tablet 10.1
,

spell checker for android tablet

Click on a term to search our sites for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Android Tablets.net is not affiliated or associated with Google, Android Project or any of the device manufacturers listed on this site.
We are simply an enthusiast site.
All times are GMT -5. The time now is 01:14 AM.