Register Hello & Welcome to AndroidTablets.net, is this your first visit?

Results 1 to 8 of 8
Thanks Tree2Thanks
  • 1 Post By CrunchyDoodle
  • 1 Post By jacolumbus

Thread: how to get websites to not display in mobile mode?

  1. #1
    Junior Member Achievements:
    250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered 31 days registered 7 days registered

    Member #
    31270
    Join Date
    May 2011
    Location
    MN
    Posts
    2
    Device
    Asus Eee Pad Transformer

    how to get websites to not display in mobile mode?

    I cannot figure out how to get my tablet to show websites like Facebook and others in full browser mode. I get the mobile versions. I found some things about going into debug mode of the browser, but this browser must be different than the stock honeycomb.

    Anyone know how to fix this?

  2. # ADS
    Ads
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

  3. #2
    Administrator
    Points: 31,844, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran 25,000 Experience Points 1 year registered 10,000 Experience Points 5,000 Experience Points

    Member #
    22195
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    San Jose CA.
    Posts
    742
    Thanked
    80 times
    Points
    31,844
    Level
    100
    Device
    Nexus 7 / Galaxy Nexus
    What browser are you using? You should be able to set it in settings after typing about:debug in your browser. Then change UAString to "desktop"

    Perhaps trying a different browser like Dolphin? You can set it to desktop mode in settings.


  4. #3
    Junior Member Achievements:
    250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered 31 days registered 7 days registered

    Member #
    31270
    Join Date
    May 2011
    Location
    MN
    Posts
    2
    Device
    Asus Eee Pad Transformer
    I saw the article regarding the uastring but that option is not visible when i enter debug mode on my asus tablet.

  5. #4
    Junior Member Achievements:
    1 year registered 500 Experience Points 1,000 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    18091
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Southern California
    Posts
    8
    Thanked
    1 times
    Device
    Archos Gen8
    Maybe it's because of the most recent update I installed - the browser has a simple setting where you can choose Tablet (the default), Desktop (what I set it to) or Android Phone. It makes a big difference on many of the web sites I use. It's a most welcome change for the better.

    Bye.
    Orson thanked this.

  6. #5
    Junior Member Achievements:
    100 Experience Points 3 months registered 31 days registered 7 days registered

    Member #
    32366
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Thanked
    1 times
    I just got mine today. It immediately notified me of an Android update that I did complete. Now just open the browser and go to settings>advanced>user agent string and you will see the three options Crunchy mentions! I left mine on default (tablet)

    ***Edit- I just changed mine to "Desktop" after going to Technobuffalo.com and it didnt display the full web page. With a 1280 x 800 res why wouldnt you want it to display the same as your computer?

    Quote Originally Posted by CrunchyDoodle View Post
    Maybe it's because of the most recent update I installed - the browser has a simple setting where you can choose Tablet (the default), Desktop (what I set it to) or Android Phone. It makes a big difference on many of the web sites I use. It's a most welcome change for the better.

    Bye.
    Last edited by jacolumbus; 05-24-2011 at 09:11 PM.
    Orson thanked this.

  7. #6
    Junior Member
    Member #
    67055
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Cachoeiro de Itapemirim, Brazil
    Posts
    1
    Device
    Asus Transformer 1, Xoom, Galaxy Tab II 8.9"
    Very nice comments, Paulo Tóra... Cachoeiro is awesome. Android is IT!!!

  8. #7
    Senior Member
    Points: 4,188, Level: 41
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 162
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    26811
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    198
    Thanked
    20 times
    Points
    4,188
    Level
    41
    Device
    Google Nexus 10/Google Galaxy Nexus
    Quote Originally Posted by jacolumbus View Post
    I just got mine today. It immediately notified me of an Android update that I did complete. Now just open the browser and go to settings>advanced>user agent string and you will see the three options Crunchy mentions! I left mine on default (tablet)

    ***Edit- I just changed mine to "Desktop" after going to Technobuffalo.com and it didnt display the full web page. With a 1280 x 800 res why wouldnt you want it to display the same as your computer?
    Sometimes it does this to me as well. I think it's a glitch of some kind, maybe a cache file that remembers you as a mobile device.

    Try clearing the browser cache, that might help.

    Awaiting the Transformer Prime.

  9. #8
    Senior Member Achievements:
    1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points

    Member #
    18965
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Penn, Bucks, UK
    Posts
    125
    Thanked
    7 times
    Device
    I600
    Thanks guys this was driving me nuts!


 

Ads:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Haipad websites being updated?
    By OffWorld in forum Telechips TCC8902 Tablets
    Replies: 12
    Last Post: 10-16-2012, 04:14 AM
  2. bypass mobile websites, change chrome user agent to desktop.
    By panda in forum Acer Iconia Tab A500 Forum
    Replies: 8
    Last Post: 09-27-2011, 06:06 PM
  3. Play Pokemon with websites!
    By Carbira1 in forum Off-Topic Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 09-22-2011, 04:18 AM
  4. Problem with Clicking on links on websites
    By macc2010 in forum Android Tablet Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 03-11-2011, 11:44 AM
  5. how do I set my apad m1001 to view websites?
    By j4mou in forum Android Tablet Usage, Tips & Tricks
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2011, 03:55 AM

Search tags for this page

how to get full websites on android tablet
,
how to make websites not mobile
,
how to not get mobile sites
,
how to not go to mobile site
,
non mobile youporn
,
you porn full site
,

youporn

,
youporn desktop
,

youporn full site

,
youporn mobile
,

youporn non mobile

,
youporn not mobile
Click on a term to search our sites for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Android Tablets.net is not affiliated or associated with Google, Android Project or any of the device manufacturers listed on this site.
We are simply an enthusiast site.
All times are GMT -5. The time now is 05:08 PM.