Register Hello & Welcome to AndroidTablets.net, is this your first visit?

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Member Achievements:
    1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered

    Member #
    25123
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36

    Can't mount SD card after new ROM

    I installed Froyo and wanted to go restore my saved games with Titanium Backup, but it could not find the SD card.

    I reverted back to 2.1 w/ Root and it read the SD card fine.

    Then got bold and flashed the UD 3.3.0 Rom. Everything went smooth. But again Cannot detect msd card.


    Tried: rebooting, putting in other msd cards, went into settings-> mount SD card and nothing.

  2. # ADS
    Ads
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many

  3. #2
    Member Achievements:
    1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered

    Member #
    25123
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    inserted Blank SD card and it worked. I tried copying the titanium backup folder from one card to the Blank one and it is readable, but can't restore the apps. Thoughts?

  4. #3
    Senior Member
    Points: 8,762, Level: 63
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 288
    Overall activity: 0%
    Achievements:
    Veteran 5,000 Experience Points 1 year registered 1,000 Experience Points 500 Experience Points

    Member #
    6391
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    california
    Posts
    791
    Thanked
    63 times
    Points
    8,762
    Level
    63
    Device
    Droid, Haipad 701, Rooted Nook Color
    Honestly froyo 68 is way outdated go with either phiremod, ultimate Droid or plain old cm7
    a lot of issues have been solved with those

    Quote Originally Posted by theksp111 View Post
    inserted Blank SD card and it worked. I tried copying the titanium backup folder from one card to the Blank one and it is readable, but can't restore the apps. Thoughts?


    Sent from my NookColor using Tapatalk
    Support my latest project - ACROSS TOWN - a graphic novel styled animated drama about the tragic consequences of gang violence


  5. #4
    Member Achievements:
    1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered

    Member #
    25123
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    i am running UD right now and this problem still persists. It happened with Froyo and I reverted to stock and went to UD and it still is happening.

    Quote Originally Posted by AnimaTechnica View Post
    Honestly froyo 68 is way outdated go with either phiremod, ultimate Droid or plain old cm7
    a lot of issues have been solved with those





    Sent from my NookColor using Tapatalk

  6. #5
    Junior Member Achievements:
    500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered 31 days registered

    Member #
    16231
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    11
    Thanked
    1 times
    Are you going into the settings for TiBU and allowing it to search for the backup directory? This needs to be done sometimes, especially if you've renamed the default directory.

  7. #6
    Member Achievements:
    1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered

    Member #
    25123
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    The problem is that the card with the backup cannot be read, or can any SD card - except for a freshly formatted one.
    Quote Originally Posted by Shimmy View Post
    Are you going into the settings for TiBU and allowing it to search for the backup directory? This needs to be done sometimes, especially if you've renamed the default directory.

  8. #7
    Super Moderator Achievements:
    50,000 Experience Points Recommendation Second Class 25,000 Experience Points 1 year registered 10,000 Experience Points

    Member #
    12338
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Northern CA
    Posts
    5,174
    Thanked
    899 times
    Device
    Nook Color, Nook Tablet 16GB, Vizio VTab, Nexus 7
    So a freshly formatted card can be read then you move some data to it and it can't be read? What are you putting on your card besides the TB backup files?
    Nexus 7
    Nook Color -
    (SD): 1. CM7 7.1.0, 2. CM7 7.0.3 Encore
    (eMMC): CM10 Nightlies
    Nook Tablet 16GB: Jelly Bean
    VTAB1008: Rooted Gingerbread

    Android OS Help & How To

    “Problems cannot be solved by the same level of thinking that created them.” - Albert Einstein

  9. #8
    Member Achievements:
    1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered

    Member #
    25123
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by J515OP View Post
    So a freshly formatted card can be read then you move some data to it and it can't be read? What are you putting on your card besides the TB backup files?

    A freshly formatted card can be read. So I copied the TiBu folder from the other card onto the Formatted card. I can see the folder and files in ESFileExplorer.

    But when I open up TiBu and go to Back/Restore, then Batch. It's a Row of Zeros on the right.

  10. #9
    Member Achievements:
    1,000 Experience Points 500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered

    Member #
    25123
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Shimmy View Post
    Are you going into the settings for TiBU and allowing it to search for the backup directory? This needs to be done sometimes, especially if you've renamed the default directory.

    how do you do this?

  11. #10
    Junior Member Achievements:
    500 Experience Points 250 Experience Points 100 Experience Points 3 months registered 31 days registered

    Member #
    16231
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    11
    Thanked
    1 times
    In TiBU, go to Preferences then Backup Folder Name. The app will try to locate the default folder. If it can't find it, you can select it manually.


 
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Ads:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Internal sd card will not mount
    By Androidaholic in forum Huawei Ideos S7 Technical
    Replies: 16
    Last Post: 12-26-2011, 12:32 PM
  2. sd card wont mount on 2.2 latest model
    By crazyghost in forum Zenithink ZT180 10 Generation 2
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2011, 06:41 PM
  3. Mount an external mem card via USB?
    By Quantumcat in forum Android Tablet Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2011, 06:45 PM
  4. Stuck in Clockwork, can't mount sd card
    By spersich in forum Nook Color Technical
    Replies: 9
    Last Post: 04-15-2011, 01:35 PM
  5. Replies: 11
    Last Post: 01-13-2011, 12:46 PM

Search tags for this page

after root nook tablet cant mount sdcard
,
android 4.1.2 can't mount sd
,
android cannot mount sdcard?
,
can't find sd card after rom
,
foldermount cant mount sdcard
,
mount sd card android
,

mount sd card nook tablet

,
new rom cannot mou t sd
,
nook color - cant mount sd card
,
nook color won't mount sd card
,
nook root can't mount
,
rooted nook color not reading sd card
Click on a term to search our sites for related topics.
Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Android Tablets.net is not affiliated or associated with Google, Android Project or any of the device manufacturers listed on this site.
We are simply an enthusiast site.
All times are GMT -5. The time now is 02:28 AM.