Register Hello & Welcome to AndroidTablets.net, is this your first visit?

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
Thanks Tree6Thanks

Thread: [HowTo] Titanium Backup - Restore apps + system data to a new ROM

  1. #11
    Moderator Achievements:
    10,000 Experience Points 1 year registered 5,000 Experience Points 500 Experience Points 1,000 Experience Points

    Member #
    17052
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    728
    Thanked
    95 times
    Quote Originally Posted by soltner59 View Post
    instead of saving the backup to your desktop could you save it to sdcard2?
    I prefer the desktop in case something happens to you SDCARD.
    Fugatech
    nookcolor 1.1 rooted with Auto-Nooter 3.0.0//Viewsonic G-Tab running 1.1 Bottle of Smoke a5.2 Honeycomb //Droid 2 rooted running Liberty v1.5
    Remember to use the Thanks button!

  2. # ADS
    Ads
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Posts
    Many

  3. #12
    Junior Member
    Member #
    87393
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Australia
    Posts
    1
    Device
    SGS2
    Quote Originally Posted by Fuganater View Post

    6. Tap Select all and Kill active apps then tap Run the batch operation.

    10. Once complete you should have no errors. This means you have a good backup.
    Hell all firstly let me start by saying i am very new to all this, I have rooted my SGS2, and now would like to flash some new ROMS, hopefully that can save a bit of battery drain. (Any suggestions would be appreciated, I heard Villain is good for this reason)

    I have been trying to go through the very well detailed instructions aboveb ut would like to comment and ask on a acouple of things.

    I don't get a " Kill active apps" but a "Pause active apps" on my Tit, Backup (Free - Downloaded yesterday from Market)

    Also I am getting about 98 errors at the end of the veirfication process (bit of an app junky), so how do I sort out these errors ???

    Thanks to all whom reply with informative replies / answers.

    Regards

    Loach
    Last edited by Loachboy; 01-22-2012 at 07:40 PM. Reason: Error

  4. #13
    Member Achievements:
    3 months registered 250 Experience Points 31 days registered 100 Experience Points 7 days registered

    Member #
    76316
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    91
    Thanked
    13 times
    Uhhmmm....how come no one picked up on this???

    ***If you install a new ROM, NEVER, AND I MEAN NEVER RESTORE SYSTEM DATA APPS FROM TITANIUM***

    The backup instructions were fine, but if you put on a new ROM, you can restore User App and Data (so you won't lose scores in games, for example....) but NEVER restore system apps or data!

    Sent from my GT-P7510 using Tapatalk

  5. #14
    Junior Member
    Member #
    169092
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    1
    Device
    Sony Xperia S
    Quote Originally Posted by sherri64 View Post
    Uhhmmm....how come no one picked up on this???

    ***If you install a new ROM, NEVER, AND I MEAN NEVER RESTORE SYSTEM DATA APPS FROM TITANIUM***

    The backup instructions were fine, but if you put on a new ROM, you can restore User App and Data (so you won't lose scores in games, for example....) but NEVER restore system apps or data!

    Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
    Excellent excellent point sherri!! I can't believe nobody noticed this. You do not EVER want to restore system apps from different ROMs, like if you're switching from ICS to JB or vice versa.

    Just select Run Restore Missing Apps + Data
    Last edited by linnx88; 02-16-2013 at 02:01 PM.

  6. #15
    Junior Member
    Member #
    170793
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    1
    hello guys, i really need your help.. i came from a stock sg3 (rooted) and tried to install omega rom (4.1.2). i chose the right version and didnt do anything wrong i think, so i got to the installation screen, selected defaul installation an full wipe.. then it started installing and said: wiping preload..wiping dalvik cache....wiping cache...Formating system. and here it got stuck and the installation bar is at 0,00% aswell.. im waiting for almost an hour now and really dont know what to do..
    please help!


 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Ads:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Similar Threads

  1. Titanium Backup question
    By coase in forum Nook Color Technical
    Replies: 15
    Last Post: 04-15-2011, 06:50 AM
  2. help with titanium backup.
    By duke1231 in forum Nook Color Apps and Games
    Replies: 7
    Last Post: 01-30-2011, 03:03 PM
  3. White Novel VS Titanium Backup and other "Root" apps
    By jellono in forum Pandigital Novel
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2011, 02:48 AM
  4. Titanium Backup to SD does not work
    By hsedidin in forum Huawei Ideos S7 Apps and Games
    Replies: 15
    Last Post: 01-05-2011, 09:58 AM
  5. can't restore apps using titanium backup
    By ucpro in forum Nook Color Apps and Games
    Replies: 41
    Last Post: 12-31-2010, 07:01 PM

Search tags for this page

backup rom titanium backup

,

backup rom with titanium backup

,

how to backup rom,data,system

,
how to restore app with titanium backup after flashing a new rom
,

how to restore from titanium backup after flash

,

how to use titanium backup pro to restore

,

restore apps titanium backup new rom

,

restore titanium backup new rom

,

titanium backup new rom

,

titanium backup system data

,

titanium backup upgrading to new rom

,
use titanium backup after flash
Click on a term to search our sites for related topics.

Tags for this Thread

Powered by vBulletin® Version 4.1.11
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Android Tablets.net is not affiliated or associated with Google, Android Project or any of the device manufacturers listed on this site.
We are simply an enthusiast site.
All times are GMT -5. The time now is 08:58 AM.