10.2" Google Android 2.1 Tablet

Discussion in 'Gome Flytouch II' started by cyclingron, Jan 23, 2011.

  1. cyclingron

    cyclingron Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Mesa,AZ
    Tablet / Device:
    Google WOW tablet
    Am I the only person with this unit?

    Where do I get apps or help?
     
  2. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    First thing you should do is search for help. Like if you want to install apps and you don't have a market search how to install apps with out a market because I know there are sites out there that will help. And I also know there is a thread here titled how to side load apps if your market won't work. That might be able to help you

    Sent from my incredible using Android Tablet Forum
     
  3. xaueious

    xaueious Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    222
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Asus Transformer TF300, Huwaei Ideos S7-104, HSG X5A, (Past APAD IMX515, APAD RK2808, RK2818 RT7)
    You can be more descriptive?
     
  4. brocherboy

    brocherboy Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    scotland uk
    Hi I am new to this Android tablet stuffi am using the same one as you,when I sighned up was given the app that links to this site also links to others apps which I have loaded without problem not much help I know but as the other user says their is a way to load third party apps in the tablets menu I will get back to you with the process
     
  5. Marylou

    Marylou Member

    Joined:
    May 28, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Mancelona Michigan
    Tablet / Device:
    Android Super Pad
    Hi I have this tablet and trying to get 3g to work. Have purchased the zte and put my sims card in this, but still not able to get 3g. any help.I put the zte in and it says prepare device, but than tells me memory device damaged??

    I really getting the feeling I should have spent the extra money on american made. Or at least a better product.
     

Share This Page