10 inch Super Pad II Bricked Please Help

Discussion in 'SuperPAD II Firmware' started by attique.munawar, Jan 27, 2012.

  1. attique.munawar

    attique.munawar Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    pakistan
    Tablet / Device:
    sawee10 android tablet
    i got 10 inch super pad II with 1 ghz cpu, 512 ram, wifi camera etc.. when it was working it showed '' Android World " boot screen. today when i turned it on it boots up but does not go beyond the ''Android World'' screen animation. i unfortunately flashed it using some wrong firmware through IUS burning tool and now it is not even booting up.. please help how can i fix it..

    some other info that i can give:
    Model : sawee10
    android 2.3.xx was installed previously
    infotmic Stiker on the back
    it has got 2 x usb ports 1x Micro Sd card slot

    i opened the tablet and i found a hidden 4 Gb micro sd card inside the tablet on main borad. what is this internal card for? please help...
     
  2. leeb

    leeb Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    87
    I wish mine would go THAT far!!!

    The interior 4Gb sd is your 'hard drive'... where all the software gets installed.

    Unfortunately I cant offer any other help as mine ended up with NO DISPLAY... tho I can 'supposedly' IUW burn it I cannot see if it is getting anything done! :(

    Now, the old one works better than the new one. :mad:
     
  3. leeb

    leeb Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    87
    I may have to take back what I said before...

    I opened up MY 'android world' tablet recently and looked around. I noticed that ALONG WITH the 4gb card YOU mentioned, it APPEARS to also have a board-mounted chip (OTHER than the u0-holding NAND FLASH chip) installed.
    Was going to provide the board data and get pics but that will have to wait for an EDIT...

    As I said, MINE will not display anything AT ALL, but I SEEM to be able to talk to it thru the IUS program.

    *** THIS is a GENERAL SOS to those with the 'android world' logo... ANY help/firmware source would be appreciated! :D

    UPDATE:
    As of 0300 last nite I managed to get mine online again! HAPPY CAMPER!
     
    Last edited: Apr 17, 2012
  4. kifla127

    kifla127 Member

    Joined:
    Dec 31, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    @leeb how did you fix it?
     
  5. leeb

    leeb Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    87
    As long as you still get the 'Android World' coming up you can connect to the IUW program (see references elsewhere) to reload the proper 2.33 onto it.
    :D
     

Share This Page