3G

Discussion in 'Gome Flytouch' started by KA5DON, Jan 19, 2011.

  1. KA5DON

    KA5DON Member

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Mississippi
    Tablet / Device:
    Huawei MID
    Just got my Huawei MID 2.1.2_105

    It has a 3G app but I have no idea what type of information it is asking for.

    Under Add 3G network it is asking for:

    Name
    Device (it shows WCDMA(huawei e220/e230 and a bunch of others
    Phone number
    APN
    User
    Password

    What information do I put in there?

    Thanks,
    Don
     
  2. nuyawker2000

    nuyawker2000 Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NYC
    Tablet / Device:
    7" MID
    Did you ever get an answer to your question? I would like to know the same
     
  3. baz0927

    baz0927 Member

    Joined:
    Apr 6, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Liverpool
    Tablet / Device:
    Android Tablet
    all you need to do is switch off wifi and the only info you need to fill in is Name"3" and APN " 3internet "
    and leave everything else blank
    It works with my 3g dongle
     

Share This Page

Search tags for this page

tab s 105 3g