8042 Frozen

Discussion in 'Coby Generation 3' started by pattymac3girls, Mar 24, 2013.

  1. pattymac3girls

    pattymac3girls Member

    Joined:
    Mar 24, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    kansas
    Tablet / Device:
    kyros mid8042
    I have a kyros MID8042 it is frozen on the start up screen help
     
  2. Traveller

    Traveller Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,277
    Likes Received:
    878
    Trophy Points:
    460
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID9742, Dell Streak 5, Samsung Galaxy S4, Nexus 6
    Thread moved to Coby Generation 3, where you are more likely to receive responses.

    Saying it's frozen doesn't help much, thus we need to know more. Things such as whether this tablet is rooted, what you were doing just before this happened, whether you waited long enough for the tablet to boot, and so on. We're not mind readers here.
     
    Last edited: Mar 24, 2013
  3. Spider

    Spider Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    15,415
    Likes Received:
    1,784
    Trophy Points:
    1,000
    Location:
    Chicago, IL
    Tablet / Device:
    NOOK Tablet Stock NOOKcolor Rooted/Flashed Nexus 7 (2013) 32GB Stock
    Hi Patty, congratulations on your Coby tablet and welcome to the forum. Glad you decided to join us here at Android Tablets. Sorry to hear you're having problems with it, but hopefully someone in the Coby forum will be able to help you get it working again. Good luck!
     
  4. surgeman

    surgeman Senior Member

    Joined:
    Feb 22, 2013
    Messages:
    60
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    120
    Location:
    Nashville
    Tablet / Device:
    Cruz T301,Coby 7016,8125,7035,HKC 7",Aluratec AT107F,Coby MID8065,Archos Carbon 97
    It's frozen at the Coby start up logo I assume...Do this Patty....Hold the power button until the tablets shuts off...Release it...Press the power button,and the Coby logo will come on..When see you that...Quickly press and hold menu....You should see a screen come up with an Android screen with him laying on his back...Release menu..and press menu once...That will give you a screen with some options..Use your Volume + and - keys to scroll up and down...Select wipe data/factory reset and push the power button...Then that should wipe it...and then select reboot....Keep in mind...it will reset it back to factory...But it will be fixed....Hope that helps...
     
    Last edited: Mar 24, 2013

Share This Page