A500 4.01 ICS update happened this morning!!!!!!!!!!!!

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by Silleck, Apr 24, 2012.

  1. diiorio

    diiorio Member

    Joined:
    Dec 21, 2011
    Messages:
    124
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Houston
    Tablet / Device:
    Acer A500 series
    THe dates seem to be primary roll out dates, but I can confirm it has rolled out in the US since the 19th. EU around the 20th started a few batches. Even south africa markets and india. PRob have in Australia, but very few. It will gradually increase upto the 27th and be more obvious.
     
    • Like Like x 2
  2. feverhost

    feverhost Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 26, 2010
    Messages:
    868
    Likes Received:
    48
    Trophy Points:
    210
    Location:
    San Diego, California U.S.A
    Tablet / Device:
    My Tablets: Pandigital White Novel - aPad iRobot RK2818 - Motorola Xoom 4G (Rooted JellyBean 4.1.2) - Kindle Fire - Novo Elf 7" - HP Slate 7" - Lenovo Yoga 2 Pro
    ICS is a huge upgrade from HoneyComb. Congratz on the new upgrades to the A500 group :)
     
    • Like Like x 2
  3. strider_mt2k

    strider_mt2k Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    406
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Southern New Jersey, USA
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    Update downloading at this time.
     
  4. Reese1ar

    Reese1ar Member

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Acer a500
    Just got my update about an hour ago and no problems. File/grouping folders built in is a 1000% plus. My homescreens never looked so nice and lots of free space. Stock browser is faster. Some of the menus chaned but are still easy to navigate. Camera controls are an improvement. Thats about all Ive noticed.

    Still can't sync the tab with facebook from the account settings for contacts. Not that big of a deal since all my facebook contacts are synced to my google contacts from my phone, just annoying for starting games of words with friends and not being able to access games started on the phone.

    Also as others said no acer ring just the default lock ring with cam quick access.
     
    Last edited: Apr 27, 2012
  5. pafik

    pafik Member

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Belgium
    Tablet / Device:
    Sony Z2 Tablet
    In EU ... still no update.... for a500
     
  6. gal78

    gal78 Member

    Joined:
    Jan 6, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    London
    Tablet / Device:
    Acer A500
    People here in the UK are saying that they now have been updated,although I have not been I think this is because my a500 is a Gen 1 build number ,any ideas guys?
     
  7. candita

    candita Member

    Joined:
    Jan 7, 2012
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Kentucky
    Tablet / Device:
    Acer A500
    Got My Update & Still Can't believe There's No App2SD..I Don't Understand That Because My Generic Android Tablet Has It But Not This Expensive 500 Dollar Acer..Sux & No Acer Ring Here Either
     
  8. frapshake

    frapshake Senior Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    244
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Pacific Northwest
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500, Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus
    WAHOO!! I'm getting mine right now as I type! Washington State.
     
  9. detz

    detz Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    180
    Location:
    Pittsburgh,Pa
    Tablet / Device:
    Acer A500 ICS
    got mine this morning.
     
  10. pafik

    pafik Member

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Belgium
    Tablet / Device:
    Sony Z2 Tablet
    Hi -> candita
    now finale you have ICS ok...... there no Acer Ring soo wath.... - end of world.... !?? :confused:
    Acer Ring cooooooome -> with next update...... !
     
  11. cgmcav

    cgmcav Member

    Joined:
    May 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    So I got the ICS update, but now when I try to connect to my WiFi it just reboots my A500. Huge pain in the ass. No, it's not rooted. Would be curious if this is happening to anyone else.
     
  12. detz

    detz Senior Member

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    46
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    180
    Location:
    Pittsburgh,Pa
    Tablet / Device:
    Acer A500 ICS
    cgmcav...I didnt have any problems with my update concerning WiFi. I just had to turn wifi back on after it booted-up from updating.
     
  13. MrBlazito

    MrBlazito Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    94
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    72
    Still no update in California.
     
  14. agent16

    agent16 Senior Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    168
    Yep - exact same problem - bad load. WiFi startup seemed to cause reboot. Continued to recycle. I had to do factory reset to get it to work. Of course that blew away everything including my SD card (guess I should have removed - my bad.) Problem now is no screen rotation. Activate app - any one that rotates screen - say calculator - and screen will not return until until reboot. Even then - no rotation. Hope someone can figure this out!
     
    Last edited: Apr 27, 2012
  15. sopranosv

    sopranosv Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    181
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    87
    Location:
    El Salvador
    Tablet / Device:
    Acer Iconia Tab A500
    $ImageUploadedByTapatalk1335546387.834974.jpg

    So...now mine got it's update, but can't run it because the battery is almost dead and I forgot the charger at home...AAAAAAAAAGGGGGGGGHHHHHH

    BTW...I'm in El Salvador, Central America and mine is GEN 2...
     

Share This Page

Search tags for this page
how to know tablet region
,

what happend on the a500 this morning