Anybody else get Jellybean?

Discussion in 'Asus TF300 Forum' started by stang64, Aug 18, 2012.

  1. stang64

    stang64 Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    I had no clue Jellybean was coming. I powered up my tab and noticed something downloading. After it finished downloading I got a pop up saying that Jellybean was ready to be installed. Nice surprise after a crappy night at work.
     
    Last edited: Aug 18, 2012
  2. Walkop

    Walkop Member

    Joined:
    Apr 18, 2011
    Messages:
    198
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Tablet / Device:
    Google Nexus 10/Google Galaxy Nexus
    Sadly, no...I myself haven't got Jelly Bean on my 300. I'm really hoping that they're rolling it out in Canada at the same time as they are in the States, because if not, that would be a bummer. ASUS has always been the best for software updates anyway, of any manufacturer that I know of; so I'm hoping they bring it to me in just as timely a fashion as everyone else ;)

    How is it running? How smooth is it? I'm especially curious if the browser scrolling is any smoother, or if Chrome scrolling is any smoother (it doesn't stutter, but it lags slightly behind my finger on ICS). How is general performance? Is it more stable than ICS? What I mean is, are there less hangs, app instability, etc (not that there's a LOT of it anyway)?

    Congrats on your Jelly Bean 300! It must be awesome!
     
  3. tazz3

    tazz3 Member

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    94
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    east islip n.y
    i down loaded it last night and after that idid a factory reset because ics plus brower was not working and adobe flash app was not playing nice. so now its much faster the ics
     
  4. omcon

    omcon Member

    Joined:
    Aug 20, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Asus TF300
    Hey, new to the forum.
    Having an issue with the Jellybean update, actually.
    It upgraded yesterday, and now my HDMI audio won't work.
    It worked flawlessly before, now I've got issues. MX player, BS player, even Google Play music player have no audio on my tv. Any ideas? I'd be perfectly happy with going back to ICS.
    Any help would be very appreciated
     

Share This Page