Aurora changed from 8G to 32GB – success!

Discussion in 'Novo Tablets' started by RedTabletPC.com, Mar 25, 2012.

  1. RedTabletPC.com

    RedTabletPC.com Member

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    260
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    87
    Location:
    HONGKONG
    Tablet / Device:
    NOVO 7
    Was someone changed to Ainol Aurora 32GB successful? Our customers have successfully changed from Aurora 8G to 32G,buy two Micron 16GB of Flash, direct upgrade to 32GB ~ ~~
    The Aurora 8G version have two 4G FLASH, so the two should be removed
    Cost: Micron FLASH: 29F128G08JABA (cost 15 $)
    After changed it must brush machine, the data will be lost, to pay attention to the backup.

    Pictures:
    [​IMG]
     
  2. MA83

    MA83 Member

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    222
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    87
    Location:
    United States
    Tablet / Device:
    Samsung Fascinate, ASUS TF101-B1, Ainol Novo 7 Aurora
    That's sweet!
     
  3. Bagpuss

    Bagpuss Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Ainol Novo 7 Elf
    This should work on the ELF also, shouldn't it?
     
  4. RedTabletPC.com

    RedTabletPC.com Member

    Joined:
    Feb 16, 2012
    Messages:
    260
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    87
    Location:
    HONGKONG
    Tablet / Device:
    NOVO 7
    Only pass the test in AURORA, have not tested the ELF, We buy flash from china , you can find from ebay. good lucky :eek:
     
  5. MA83

    MA83 Member

    Joined:
    Feb 25, 2012
    Messages:
    222
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    87
    Location:
    United States
    Tablet / Device:
    Samsung Fascinate, ASUS TF101-B1, Ainol Novo 7 Aurora
    Has anyone tried going higher? Will ICS support higher than that?
     

Share This Page