busybox. titanium

Discussion in 'Huawei Ideos S7 Apps and Games' started by pedro_, Jan 14, 2011.

  1. pedro_

    pedro_ Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    114
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    87
    Location:
    St Albans, UK
    Tablet / Device:
    HTC Hero
    I installed Busybox from Titanium and also a terminal emulator

    Where the Dickens has it been put?
     
  2. ivyvisors

    ivyvisors Senior Member

    Joined:
    Dec 29, 2010
    Messages:
    233
    Likes Received:
    52
    Trophy Points:
    102
    Location:
    melbourne
    Tablet / Device:
    huawai s7
    Hi Pedro,

    Off the top of my head it's in /system/bin/busybox

    ~Ivy
     
  3. pedro_

    pedro_ Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    114
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    87
    Location:
    St Albans, UK
    Tablet / Device:
    HTC Hero
    argh

    I expected Titanium would have sorted out the install process, but nope, as the fs was ro, the installer ran and silently completed having done nothing. I set the fs rw using rootexplorer, and then it installed exactly where we would expect it to be

    Pete
     
  4. arqueiro

    arqueiro Member

    Joined:
    Nov 1, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    87
    Tablet / Device:
    S7
    why you need a busy box?
     
  5. pedro_

    pedro_ Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    114
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    87
    Location:
    St Albans, UK
    Tablet / Device:
    HTC Hero
    Cos I have been a Unix admin since 1990 and I miss find awk grep.

    Vi else

    Pete

    Sent from my sdk using Android Tablet Forum App
     
  6. pvella

    pvella Senior Member

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    392
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Melbourne
    Tablet / Device:
    Huawei S7
    Does Busybox have an editor like vi or vim within it? I have tried to edit files, but it just screws up the display on the s7.
     
  7. pedro_

    pedro_ Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    114
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    87
    Location:
    St Albans, UK
    Tablet / Device:
    HTC Hero
    Sure does, seemzs to work OK

    I have not yet got adb working , so any thing I do I fact around on the soft keyboard.

    Found the palm tungsten gestures much easier than this thing - so much for progress!!

    Pete

    Sent from my sdk using Android Tablet Forum App
     

Share This Page