Calibration problem after GPU Fix

Discussion in 'Coby Tablets' started by tnsantos, Mar 25, 2011.

  1. tnsantos

    tnsantos Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Recife
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    Please help, I'm having this calibration problem (it doesn't matter where I click on the screen, it does only recognize as if I press the upper right corner - where volume inc button is) but I don't have a backup. How can I fix it?

    I rooted and installed clockworkmod recovery and gapps. And then this patch.
     
  2. Stoned99

    Stoned99 Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Mid 7015
    Did you try it both in portrait and landscape mode ? I don't have this issue. Are you using l_n Watery rom ?
     
  3. tnsantos

    tnsantos Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Recife
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    Yes I did both in portrait and landscape mode. In landscape mode it tries to pull down the notification panel. And I'm not using I_n Watery rom. @_@
     
  4. Stoned99

    Stoned99 Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Mid 7015
    mmm... I don't know why it would do that, maybe you changed the lcd density ?

    Btw, you should really try l_n's wattery rom, it's really faster, snappier and more responsive and I don't have that calibrate problem with his 1.2a version + K patch + GPU fix
     
  5. tnsantos

    tnsantos Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Recife
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    Do you know if I can install this rom without touching the screen? lol. /cry :'(
     
  6. Stoned99

    Stoned99 Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Mid 7015
    you do it in recovery so if you already have clockwork recovery you won't need to touch the screen, just by touching home, menu and back button in recovery you'll be good
     
  7. tnsantos

    tnsantos Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Recife
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    Ok, i'm downloading watery kyros right now, when I finish trying applying this I post here. Thanks in advance. :)
     
  8. psphacker06

    psphacker06 Member

    Joined:
    Mar 14, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Maine
    Tablet / Device:
    KYROS 7015
    YA if you have clockwork installed already, u dont need to touch the screen. And always make backups lol.
     
  9. Stoned99

    Stoned99 Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Mid 7015
    you won't be disapointed. But sure to download the 1.2a version + patch, don't use the 1.2b version as it freezes a lot. 1.2a + patch is so much better than the oem version
     
  10. tnsantos

    tnsantos Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Recife
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    That sticky only links to the 1.2b. @_@

    Edit: I successfully installed 1.2b and now I can click the screen as before. :D Thanks!
     
    Last edited: Mar 25, 2011
  11. Stoned99

    Stoned99 Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Mid 7015
    good news, but I'm pretty sure that when you'll reboot you'll start having freezing issues. If you want the 1.2a, I can upload it
     
  12. hdectablet

    hdectablet Member

    Joined:
    Jan 17, 2011
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    NY
    Tablet / Device:
    Coby Kyros 7015
    tnsantos, i had that same problem too if i were to recalibrate the tablet under the watery rom then the same thing happens with the upper right hand corner by the volume buttoms. i had to retsore from my back up and i tried it again... the same thing happen. so for a workaround i just dont calibrate it in the watery rom.
     
  13. tnsantos

    tnsantos Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Recife
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    Oh yeah i want it. It already frozen twice. lol.

    Oh yeah, this problem happend right when I was about to show this tablet to my friends. I won't mess with this calibration tool for awhile. XD
     
  14. Stoned99

    Stoned99 Member

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Coby Kyros Mid 7015
    Here's the link from the Dropbox of l_n: click here
     
  15. tnsantos

    tnsantos Member

    Joined:
    Mar 23, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Recife
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID7015
    Thank you very much! :D This cfw is really good.
     

Share This Page

Search tags for this page

gpu calibration android