Coby Kyros 8125 4GB

Discussion in 'Coby Generation 2' started by 12inchrule, Oct 5, 2011.

  1. 12inchrule
    Offline

    12inchrule Junior Member

    Joined:
    Oct 5, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South West Ohio
    I just purchased a MID8125. Im unable to find any information if this product can be changed to Android 3.0 and run AppMarket. Right now there is Appslib on the tablet. How do I go about making this happen?
  2. lfom
    Offline

    lfom Junior Member

    Joined:
    Sep 12, 2011
    Messages:
    1,388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brasil
    It's a new model, Telechips Cortex A8 and Gingerbread. You should be able to install Android Market without rooting, check threads about it for 7024/8024/1024.

    Edit: try tutorials for 7022 first, it has Gingerbread too.
    Last edited: Oct 5, 2011
  3. 12inchrule
    Offline

    12inchrule Junior Member

    Joined:
    Oct 5, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South West Ohio
    ok great. One concern this will not brick the tablet right? somewhat of a novice and really want to get Android market
  4. lfom
    Offline

    lfom Junior Member

    Joined:
    Sep 12, 2011
    Messages:
    1,388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brasil
  5. mnhollandplum
    Offline

    mnhollandplum Junior Member

    Joined:
    Oct 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Denver
    I installed the market without rooting and now my Coby Kyros 8125 is stuck in startup limbo. I've tried resetting it and factory resetting it and all i get is the triangle with the explanation point and the droid. Please help. Detailed instructions on how to fix it would be much appreciated.
  6. lfom
    Offline

    lfom Junior Member

    Joined:
    Sep 12, 2011
    Messages:
    1,388
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brasil
    Check out this thread:
    http://www.androidtablets.net/forum...al/24169-mid8125-stuck-setup-wizard-loop.html

Share This Page