Coby Kyros MID8042-4

Discussion in 'Coby Generation 3' started by orlando021802, Aug 13, 2013.

  1. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    i have a coby kyros 8042 and i messed up pressed power button by mistake and now didn't want to boot from android screen so i flashed it using livesuit i have used all the roms i found on the internet but the left side of the screen seems out of place looks like the rom i flashed the first time with wrong rom and now screen of centered its display 800x562 instead of 800x600 please need help i've spent over 60 hours already trying to find a fix can someone help me seems like whatever i do doesn't work i have flashed roms and zip thru livesuit and CWM that i got thru vampirofo using android terminal need help can someone do a recovery.img from sytem dump i tried to install and doesn't work i will post picks if needed to help see the problem thanks...
     
  2. Ricky405jr

    Ricky405jr Member

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    255
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Suriname
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID8042
    Well livesuit isn't a good option what yuo did, but seems that was your last option right.
    What do you mean by wrong rom? Wrong model Rom?
    Have you tried CM9?


    Sent from my CM9 Coby 8042 Kyros using Tapatalk 4 Beta Again
     
  3. Traveller

    Traveller Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 16, 2012
    Messages:
    2,277
    Likes Received:
    878
    Trophy Points:
    460
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID9742, Dell Streak 5, Samsung Galaxy S4, Nexus 6
    Thread moved to Coby Generation 3, where you're more likely to get responses.
     
  4. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    yes it was my last option ive tried everything from stock rom extreme,mobiz rom,cm9 stays on boot loop dont now what to do anymore can i edit my display settings the screen is ok but of centered and gonna post pics i really appretiate some help i wanna do a video to help user out since i researched this tablet so much and so little of it its posted unlike other tablets in the market and its a good tablet for the price drop box img http://db.tt/YWuj3Vy1
    http://db.tt/XgEtJm9s
     
    Last edited: Aug 14, 2013
  5. vampirefo.

    vampirefo. Senior Member Developer

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    3,828
    Likes Received:
    1,389
    Trophy Points:
    655
    Location:
    Huntington WV
    Tablet / Device:
    Leagoo Lead 1 ZTE OPEN C, Coby 7065, Coby 8042, Coby 9740
    I have no ideal what you have done to the tablet, your post doesn't make a lot of sense to me, so I am not sure this is a project I want to spend much time on, you say you used all the roms, what roms exactly? you flashed a livesuite image what image? you didn't get a livesuit images from me, I do make them and use them on tablets I buy that are beyond cwm repair but I don't share my livesuit images.
     
  6. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    first of all thanks you're post have shown me a lot about coby kyros i flashed mobiz rom i used 4.0.4 but every rom i use don't fix problem i will show now cause screen shot shows my botton icons and i only see them half way that my screen info
     
  7. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Last edited: Aug 14, 2013
  8. vampirefo.

    vampirefo. Senior Member Developer

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    3,828
    Likes Received:
    1,389
    Trophy Points:
    655
    Location:
    Huntington WV
    Tablet / Device:
    Leagoo Lead 1 ZTE OPEN C, Coby 7065, Coby 8042, Coby 9740
    no rom flashed via cwm is going to fix what livesuit has done, you have to open the livesuite image you flashed and change the screen size and repack the image, then flash the image again.
     
  9. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
  10. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    sorry to bother you how can i do that i dont know how to do what you are explaining to me
     
  11. vampirefo.

    vampirefo. Senior Member Developer

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    3,828
    Likes Received:
    1,389
    Trophy Points:
    655
    Location:
    Huntington WV
    Tablet / Device:
    Leagoo Lead 1 ZTE OPEN C, Coby 7065, Coby 8042, Coby 9740
  12. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    sun4i_crane_mid8042_GooglePlay-market_120628_v1 this img o used
     
  13. vampirefo.

    vampirefo. Senior Member Developer

    Joined:
    Nov 8, 2011
    Messages:
    3,828
    Likes Received:
    1,389
    Trophy Points:
    655
    Location:
    Huntington WV
    Tablet / Device:
    Leagoo Lead 1 ZTE OPEN C, Coby 7065, Coby 8042, Coby 9740
    That image has correct screen size, so nothing can be done, your tablet is a later version that what that image is based off of. You would need some one with a later version to make a dump, then build a livesuit from their dump. if you still have warranty you might be able to return it to coby.
     
  14. Ricky405jr

    Ricky405jr Member

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Messages:
    255
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Suriname
    Tablet / Device:
    Coby Kyros MID8042
    My build.prop is 9 October 2012 :)
     
  15. orlando021802

    orlando021802 Member

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    can i use adb to fix this issue i've tried to restore by system dumd its says it don't let me says device or resource busy
     

Share This Page

Search tags for this page
a10 mid8042 mb v13 12020100
,
coby 8042-4 factory reset
,
coby kyros a10 firmware
,

coby kyros mid8042 firmware

,
coby kyros mid8042 how to flash gsm forum
,

coby kyros mid8042 update

,
coby kyros mid8042-4 firmware
,
coby kyros rom for mid8042
,
how to screenshort by mid 8042
,
how to screenshot on a kyros tablet mid8042
,
how to screenshot on coby kyros
,
how to take a screenshot on coby kyros mid8042
,

screen on coby kyros has moved halfway to left

,
what is the side reset hole in the colby kyros mid8042