Coby MID1126 looping the android logo doesn't complete the boot...

Discussion in 'Coby Generation 2 Technical' started by hpdc, May 13, 2012.

  1. hpdc

    hpdc Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Coby MID 1126
    Hello all...
    Plese help me with a rooted MID1126 using Link2SD that stuck in the android logo, continuously looping the logo lighting. Eventually reboots to the same screen.
    I have access to tha tablet via Android Commander so I'm able to "regular reboot", "reboot to recovery", "reboot to bootloader, "power off", "push file forms PC to phone directories", "copy or delete itens from phone directories", "use a shell console" and, in theory, "flash update/image".
    May be the thing occurred after mooving files from/to the SD second partition using "Root Explorer".
    Thank in advance for any sugestions...

    The Solution:
    The error reason was the file "com.google.android.gsf-1.apk" (the GoogleServicesFramework.apk) moved to SD second partition using Link2SD. Just at the very moment the file was replaced via Android Commander, the boot process instantly continued with success. Tablet performs OK now....
     
    Last edited: May 19, 2012
  2. essjayar

    essjayar Member

    Joined:
    Dec 17, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Wales
    Tablet / Device:
    Zenithink Zt-280 Z102 & Samsung Galaxy S2 (and older phones)
    Hi

    You don't happen to have a 1126 complete image, do you? :D
     
  3. hpdc

    hpdc Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Coby MID 1126
    Sorry, no...
     

Share This Page