Disappointed Mom

Discussion in 'Android Tablet Q&A' started by sfulton1981, Jan 1, 2014.

  1. sfulton1981

    sfulton1981 Member

    Joined:
    Jan 1, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    35
    Location:
    United States
    Tablet / Device:
    Proscan 4.3 PLT4315-PL
    I have a Proscan 4.3 tablet PLT4315 I am unable to find drivers for this device to load in to my computer. The tablet itself has had too much information downloaded on to it and will not load or allow me to format it at all it just loops at the android screen. My son was not paying attention to what he was downloading when he was loading new apps into his device and overloaded it :( is there any help for this or am I just stuck buying a new one.
     
  2. ArkMikaela

    ArkMikaela Member

    Joined:
    Jul 12, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    80
    Location:
    Iowa
    Tablet / Device:
    Polariod A8, Trio Stealth Lite, Proscan PLT7044
    there should be a reset hole on the tablet. use a pin to press it while you hit the power button this should reset it.
     
  3. edap

    edap Senior Member

    Joined:
    Dec 12, 2012
    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    162
    Location:
    Wasaga Beach, Ontario CANADA
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A110

Share This Page

Search tags for this page

forgot password proscan plt4315-pl

,

hard reset a proscan plt4315

,

hard reset a proscan plt4315-pl

,

how to get a proscan off of the android logo it has no button

,

how to reset proscan plt4315 tablet

,

plt4315 pl stuck on android screen

,

plt4315-pl reset

,

proscan plt4315

,

proscan plt4315-pl flash firmwear