FIRMWARE RELEASES: firmware files, benefits and bugs for the Flytouch2 v2 /Superpad 2

Discussion in 'SuperPAD II Firmware' started by Chandos, Apr 7, 2011.

  1. hotelsinus

    hotelsinus Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    BUdapest
    Tablet / Device:
    superpad III
    youtube is freeze! select a video, play, then rotate screen the rotate back, and blank screen and the tablet is freeze!!!
     
  2. Bontudive

    Bontudive Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    SPAIN
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 v.2

    Tried a different card and worked fine, got 4c running and it seems a lot faster, like the new standby slide open button really cool, market working really fast. As im getting the hang of this hacking thing whats the low down on changing this tablet to android honeycomb is it possible or am entering deep water here?
     
  3. SiRiuM

    SiRiuM Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    i allready download the GPS status and reset the a-gps and download the agps but it sill no fix, it find's 12 satatllites but it says i am in shangay
     
  4. Chandos

    Chandos Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    131
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 v2
    I've seen comments on a few other eople with GPS issues in Tim 4 ROM's. You may have to drop back to Tim3 (I reccomend Tim 3a) until it gets sorted.
     
  5. SiRiuM

    SiRiuM Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    After the instalation is finish it star's well, it find's a few satelities but after a few second's it frezzes and it start to find a lot os satalites but none of them work's or fix, i try the a-gps reset but no luck with that and if it is the gps turn on for a wile it will be on forever because it is impossible to turn off...

    Sorry for my english

    I will try the 3a and will report back
     
  6. l_ghost

    l_ghost Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    SuperPad
    This is an Excellent Post! ...
     
  7. hotelsinus

    hotelsinus Member

    Joined:
    May 17, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    BUdapest
    Tablet / Device:
    superpad III
    this is not working at all
    "GPS
    If your gps is stuck in Shangai or not updating,
    you need to reset the agps data with the gps status software
    in the menu => tool => Manage A-GPS state
    do reset + download
    Plug in your gps antenna, and let it run until you see it gets as many fix as it can,
    wait even more until you see the latitude and longitude changing. (it should reset when it grabs 3-4+ fixes)
    At that point you can run google maps and it should now have your correct location "

    i try im walk with the tablet 1,5hours with the gps status is run, and reset in random times, but nothing happens... 4 tablet ive tested- superpad 3
     
  8. SiRiuM

    SiRiuM Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    same happens to me no gps working , at the start it find's a few satelites but in a few second's all desapear and after that it just find satelites in O it find's 12 satelites and no fix
     
  9. Bontudive

    Bontudive Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    SPAIN
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 v.2
    Just to let everyone know i tried playing a you tube video through the dolphin browser and it does not work but the youtube app works fine, does anyone know if flash is included in tims latest rom (4c) as i cant see it on the app list.
     
  10. Iv@ncho

    Iv@ncho Member

    Joined:
    May 20, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Quito-Ecuador
    Tablet / Device:
    SuperPad
    Dear Freinds,
    I got my Super Pad with this information:
    Firmaware: 2.1 -update1 V1.8:#2752
    Base Band Unknowed
    Kernel 2.6.32.9 infotm-sqa@infotm-sqa-desktop #48
    Compilation: wwe10-eng 2.1 -update1 ERE27 eng.infotm-sqa.20101224.184001 test-keys
    Modelo SAWEE PAD

    I want to upgrade but it is impossible till now. I followed the instruction in this post and nothing happens. Can you help me to upgrade to 20110518 (CUSTOM ROM: Tim: Release 4c. Based off the 20110503 firmware)
    Please Help me!!!
     
  11. B0B

    B0B Member

    Joined:
    Apr 23, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    FL
    Tablet / Device:
    Superpad II
    Tims new Tom works great I got flash working but I occasionally get screen flashes every so often like split second stuff, I haven't tried the GPS as of yet. Good work, anyway you can help include kernels for usb gamepads or USB Bluetooth controller?

    Sent from my DISCO10 using Android Tablet Forum App
     
  12. SiRiuM

    SiRiuM Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    till now none of the softwares put the GPs working , all of the the gps start to find the satalites but after a few second's all of them desapear
     
  13. Chandos

    Chandos Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    131
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 v2
    From this information it sounds like you have a Flytouch2 v1. This firmware is for the Flytouch2 v2. You must search for firmware in the relevant forum for your device.
     
  14. Chandos

    Chandos Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    131
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 v2
    GPS on my device worked out of the box without resetting gps state. This was last tested by me in Tim 2x ROM's. used it to drive to work just fine. You are using the external antenna right? I noted the GPS reception not the best, had to put antenna right up under the windscreen. Make sure you do the resetting outdoors and do not move around. If all else fails, maybe try an older ROM.
     
    Last edited: May 22, 2011
  15. joelsgotmail

    joelsgotmail Member

    Joined:
    May 15, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I've tried my SuperPad III's GPS, but the software has fought me. I've tried to clear out the GPS info as described somewhere, but haven't been successful. I kind of give up. I've decided to sell the pad and wait for a good Honeycomb Tablet later in the year. This is a great forum though and have enjoyed playin with Tim's new Roms.

    Oh well, time for ebay.

    Joel
     

Share This Page

Search tags for this page
download firmware mypad 102
,
firmware mypad
,
mypad 2 firmware
,
mypad 2 firmware free download
,
mypad 4 firmware
,

myphone mypad 2 firmware

,
myphone mypad 2 firmware free download
,
myphone mypad2 firmware
,
myphone tablet firmware
,
rom that fits myphone my pad2