fly touch 3 GPS problem

Discussion in 'Gome Flytouch II Variant 2' started by samcastro84, Apr 20, 2011.

  1. samcastro84

    samcastro84 Member

    Joined:
    Apr 20, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I just bought fly touch 3.
    I have a question. Does fly touch 3 have external GPS reciever that this device supports (hardware and software)? Thx.
     
  2. sheep5161

    sheep5161 Member

    Joined:
    Feb 28, 2011
    Messages:
    92
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    HongKong
    Tablet / Device:
    thirty
    It supports hardware and software, I think you need to download your country map
     
  3. noslenn76

    noslenn76 Member

    Joined:
    Apr 21, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I just got mine too. My supplier replied that there is an GPS Antenna included. And just like what sheep5161 said, you should download your country map first.
     
  4. jasonchen

    jasonchen Member

    Joined:
    Oct 2, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
  5. JeffSmith

    JeffSmith Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Cheshire, UK
    Tablet / Device:
    SuperPad 3
    My GPS seems to work OK - my map loaded up eventually - once I had dragged the arrow across the atlantic and onto UK. It still puts me in my back garden when I am in the house. I thought it ought to get better than that.
     

Share This Page