Flytouch 3 Problems Getting the process andriod.process.acore has stopped unexpectedl

Discussion in 'Gome Flytouch' started by BigK, Jun 7, 2011.

  1. BigK

    BigK Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Canal Winchester Ohio
    Tablet / Device:
    Gome Flytouch 3
    Hello All!

    New here so go easy! :)

    I recently got a Gome Flytouch 3 and love it until I got this message: The Process Andriod.Process.Acore Has Stopped Unexpectedly. The pad worked fine the night before and then when I went to use it today I got the message.

    I tried everything I could think of but nothing seemed to make the message go a way. I tried clearing history, memory and closing any open apps and nothing worked.

    Has anyone had this problem? What would be the easy fix other than doing a complete reinstall of the o/s?

    Thanks,
    Kevin
     
  2. disco

    disco Member

    Joined:
    Jul 3, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    usa
    Tablet / Device:
    flytouch superpad 2
    Doing this from memory.

    1. Go to applications
    2. Select all (top of screen)
    3. Select google framework then force stop clear data
    4. Select gmail then force stop clear data
    5. Select contact then force stop clear data, force stop may not be an option
    do the same for contact storage if you have it
    6. Reboot
    7. Restart gmail.

    What happens if you have more than one email app or mail than one app using the contacts at the same time.

    Sent from my DISCO10 using Android Tablet Forum
     
    Last edited: Jul 4, 2011
    • Like Like x 2
  3. Comit

    Comit Member

    Joined:
    Aug 16, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    England
    Tablet / Device:
    Flytouch 3
    Hi I just wanted to thankyou for your help. I was having the same problem with my android process stopping, and your instructions worked perfectly.

    Thankyou xx
     
  4. McTickle

    McTickle Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Costa Rica
    Tablet / Device:
    Flytouch 3
    Many , many thanks: this solved my Flytouch 3 problem which appeared when i tried, unsuccessfully, to install a 3g Huawei E1750 modem. I hope many more people with a solid sense of social solidarity, like yourself, continue to help the helpless like myself. good luck!!
     

Share This Page