G Sensor question

Discussion in 'Android Tablet Q&A' started by elf69, Sep 24, 2010.

  1. elf69
    Offline

    elf69 Junior Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Penzance
    do all tablets allow desktop rotation?

    mine does not yet all menus do and apps.

    yet my work colleges does.

    mine has 1.5 his says 1.9.8 when it starts

    is it firmware or other that effects this?
  2. Carbira1
    Offline

    Carbira1 Junior Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    Depends on what tablet you have. some have a g-sensor and some do not.
  3. elf69
    Offline

    elf69 Junior Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Penzance
    all the apps rotate AND all menus.
    so if im online i can rotate the screen to portrait and the web will rotate.

    but desktop will not rotate, unlike my work colleges tablet which WILL desktop rotate.
  4. Carbira1
    Offline

    Carbira1 Junior Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    then it's in the firmware to not rotate. Sorry it's fixed like that.
  5. elf69
    Offline

    elf69 Junior Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Penzance
    oh well.....

    its ONLY the desktop that will not rotate so not end of world....
  6. iamdestruktor
    Offline

    iamdestruktor Junior Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Tablet / Device:
    HAIPAD G10
    Maybe its a setting you have to change?
  7. Carbira1
    Offline

    Carbira1 Junior Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    I don't think so. On the GenTouch78 the main menu is fixed.

Share This Page