Gallery not working!

Discussion in 'Vizio Tablets' started by Nimble1, Sep 29, 2011.

  1. Nimble1
    Offline

    Nimble1 Junior Member

    Joined:
    Sep 25, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    St James City,Fl
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
    Went to lunch today with some friends I had not seen in a while and turned on the Vtab to show them some pics of recent trips. Much to my surprise the Gallery would not open ,it highlights and a small window opens and says "media scanner is running". I have stopped the process and tried to reopen Gallery with the same results. The pics are there as I can use Astro to see them and open them.
    Any ideas?
    Tom
  2. walrus
    Offline

    walrus Junior Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Try turning off and let it set for a minute then turn it back on, this has fixed all of my problems that I have had.
  3. Nimble1
    Offline

    Nimble1 Junior Member

    Joined:
    Sep 25, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    St James City,Fl
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
    Thanks but thats the first thing I did..got me stumped.
  4. Nimble1
    Offline

    Nimble1 Junior Member

    Joined:
    Sep 25, 2011
    Messages:
    64
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    8
    Location:
    St James City,Fl
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet, Samsung Galaxy Tab 2 10.1
    Just loaded QuickPIc to replace Gallery and its working great.
  5. walrus
    Offline

    walrus Junior Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I use android assistant to clean my caches and history once per day, do that with my OG DROID several times each day. I know I don't have to do that with the vtab but I am use to doing it.

Share This Page