google+ problem

Discussion in 'Android Tablet Q&A' started by rutlepaul, Oct 14, 2012.

  1. rutlepaul

    rutlepaul Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    United Kingdom
    Tablet / Device:
    cyclone astro+ 16gb
    Hi, I have a cyclone astro+ tablet running ICS 4.0. I have tried to run google+, it downloads and installs alright but when I run it and it tries to sign into my google account it seems that it loops, the screen jumps continuously between "signing in" and going full screen. Anyone any ideas?
    Cheers
     
  2. leeshor

    leeshor Senior Member

    Joined:
    Dec 27, 2011
    Messages:
    6,331
    Likes Received:
    1,037
    Trophy Points:
    700
    Location:
    Norcross, GA
    Tablet / Device:
    Samsung Galaxy Tab S 10.5
    Welcome to the forum

    You got past the first step by getting it installed but something may have been corrupted during the process.. My first suggestion would be to locate it under settings - apps - all and tap it. Clear everything that has a button for it then force close and restart your tablet. If that fails to solve the problem uninstall it, restart and reinstall.
     
  3. rutlepaul

    rutlepaul Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    United Kingdom
    Tablet / Device:
    cyclone astro+ 16gb
    Thanks for advice leeshor but tried your suggestions and still have the same problem.
     

Share This Page