Got my replacement vtab again

Discussion in 'Vizio Tablets' started by alucard9114, Mar 20, 2012.

  1. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    Just got my replacement vtab and its ver .57 so no root and 2.0 won't show up yet.

    Sent from my VTAB1008 using Tapatalk
     
  2. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    Day 2still no honeycomb update also my market won't update?????????

    Sent from my VTAB1008 using Tapatalk
     
  3. 2THEXTRM

    2THEXTRM Senior Member

    Joined:
    Jan 4, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    170
    Location:
    Central NY
    Tablet / Device:
    Vizio Vtab 1008
    knew it was only a matter of time before their recert units would ship with .57, dirty birds! Us rooted Vtab users are dwindling and so the small potential for dev support is likely gone. Oh well, might almost be time to give to my mom for web surfing and puzzle playing. I really like the size of the Vtab, 8" seems to be the sweet spot for size and price is reasonable. Asus will probably be my next tab just because I like many here enjoy tinkering, tweaking and flashing. In the meantime, going to keep my eye open for someone to root with HC and at least give basic control that root provides!
     
  4. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    Now it won't even let me look for the update keeps saying I have no wifi even though its working fine.

    Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
     
  5. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    So factory restore

    Sent from my Miui powered Evo 3D tapa tapa tapa
     
  6. alucard9114

    alucard9114 Member

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Messages:
    155
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    87
    Location:
    San Diego
    Tablet / Device:
    VIZIO VTAB1008
    OK did the factory restore and it worked got the honeycomb update it did not force reset so I went looking for the update. Zip could not get because I'm not rooted : ( sorry guys. Good thing is that it can be done just need a rooted tab with stock recovery. So far I love honeycomb will make a video in the morning of what it looks like.

    Sent from my VTAB1008 using Tapatalk
     
  7. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
    I did a factory restore but still 2.0 does not show up? What gives?
     
  8. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    Lol they know who you are.... Man i dont get my replacement till Tuesday

    Sent from my Miui powered Evo 3D tapa tapa tapa
     
  9. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
    I am done hacking with this thing. It has the 1.5 Update firmware .57. So no root.
     
  10. kaos420

    kaos420 Senior Member

    Joined:
    Jan 27, 2012
    Messages:
    147
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Dante's Inferno
    Tablet / Device:
    Htc Evo 3D, Vizio Vtab
    Im still going to try on hc to get root at least

    Sent from my Miui powered Evo 3D tapa tapa tapa
     
  11. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
    Still no Honeycomb. I have restarted a few times but still it does not find it.
     
  12. james23p

    james23p Member

    Joined:
    Nov 15, 2011
    Messages:
    112
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Memphis
    Tablet / Device:
    Samsung Galaxy Tab 2 7.0
    The HC updates have been hit or miss as far as the OTA push. I got my Vtab in Nov but was one of the first to get the HC update. Members/Vtab owners who got theirs long before me took several days longer than me so there seems to be no rhym or reason how the OTA push is going. One member who blocked his(girlfriend I think) and it took two weeks or so to push thru again.

    I wonder if doing another factory reset might work.

    Jim
     
  13. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
    Many thanks. I have tried the factory reset a couple of times but still no luck. I guess I just have to wait.
     
  14. fadefx

    fadefx Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    49
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Vienna Austria
    Tablet / Device:
    Vizio Vtab1008
    I think they just provide a limited number of download slots, the updater service asks the server for an update and as long as there is no free slot, the server denies this is repeated on each boot or once a day i guess.


    --------------------------
    tapatalked from Galaxy S
     
  15. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
    Day 3, still no update :(

    Sent from my VTAB1008 using Tapatalk
     

Share This Page

Search tags for this page

how to factory reset vizio vtab1008