Gps problem (please help)

Discussion in 'SuperPAD II Firmware' started by chance06, Apr 10, 2012.

  1. chance06

    chance06 Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Hi.
    I bought a new. google that name, it seems the market Infotmic M799ca
    Superpad lll. 10 inches android 2.3
    problem with gps test closes immediately when you see the GPS satellites.
    included on the map does not show. GPS indicator is flashing continuously.
    I could not find wanted to reset the reset buttons. Not much has pressed the power + home.power+back+menĂ¼.power+back+home. I tried everything.
    I took video from the video to understand English is now suffering from the bad.

    video:
    gps problem Infotmic M799ca
    cpuz image.
    my taplet cpu information

    [​IMG]


    I could not understand what it is.
    If you help me I'll be very happy.
    Thank you.
     
  2. leeb

    leeb Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    87
    Watched the video.... have never seen that app before.

    SOMETHING that might make a difference tho.

    When you have GPS enabled, DISABLE the WIFI location...
    I have been running the GPStest app with the 'little radar' on it... (will try for screenshot),
    and it did not find anything UNTIL the wifi was disabled in LOCATION.

    Might help! :D
     
  3. chance06

    chance06 Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    I did everything but could not find results.
    I know how it root ancestor. What is the make and model of it?
     
  4. leeb

    leeb Member

    Joined:
    Jul 16, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    87
    You may just need to reinstall the test app... or try a different one.
    The flashing is normal when a program is not accessing the GPS... that is okay.

    EDIT:
    Are you using the same APP as in the video?
    Did yours do the same as shown in the video?

    Be aware that unless you are OUTSIDE and/or the antenna is in the open air you may not get a good enough signal for it to complete connection(s) to 'sync-up'.

    Your M799 should be in a different forum area, but as long as you're here I will do what I can to help.
    :)

    :D
     
    Last edited: Apr 21, 2012

Share This Page