hdmi problem for v712

Discussion in 'Onda Tablet Forum' started by flantier, Nov 19, 2012.

  1. flantier

    flantier Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Hello
    I have the v712 for 1 week, and yesterday i wanted to try the hdmi output.
    All was ok but when i tried to watch a movie and it was unwatchable. The play was not smooth at all and the sound was "cut" (i dont know the english word for what i want to say, according to my translator its "jerky"/"chopped")
    When i try to watch the video without the hdmi, it's fine !

    Am i the only one who have this problem or is it a known issue ? Then, is there a fix or something to repair that problem? Maybe something i did wrong ....

    Thx guys.
     
  2. iiDiabolusZz

    iiDiabolusZz Senior Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    441
    Likes Received:
    113
    Trophy Points:
    132
    Location:
    Newcastle, England
    Tablet / Device:
    Onda V701
    Hi, which firmware are you running? It sounds like a software problem i read on here the same problems.
     
  3. flantier

    flantier Member

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    The version is 1.5.5 v2.
    I can't downgrade because when i tried the others versions, my screen is bugged, i can't do anything. Only 1.5.5 is working fine, except this hdmi problem.
    And i wanted to try the 1.4 version, but i can't find it.
     

Share This Page

Search tags for this page

wm8880 firmware

,

wondermedia wm8880 firmware