HELP......13.3" will not load UPDATE

Discussion in 'Android Tablet Q&A' started by Dave Wise, Aug 3, 2014.

  1. Dave Wise

    Dave Wise Junior Member

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    20
    My 13.3" Hanspree was working fine, then it told me the System had an Update to install. I clicked to install Update and it appeared to go well, did its thing and rebooted to Home Screen. Then I wanted to install Google Play....I had previously installed it OK. Now the tablet will let me get as far as the "INSTALL" for Android market but sticks at "Download completed 0/4" On looking I find that all my previous Applications are downloaded but are not able to be opened. Can anyone help please? The tablet was new in January 2014.
     
  2. Dave Wise

    Dave Wise Junior Member

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    20
    Thanks...sorry.....it would seem that the SERVER was overloaded. The Update and Google Play are now on my Tablet....ALL IS NOW OK........did it this morning, must have been before everyone else updated theirs.
     
  3. Jeffrey

    Jeffrey Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 27, 2014
    Messages:
    269
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    135
    Location:
    Thailand
    Welcome, and glad you got it resolved.
     
  4. Dave Wise

    Dave Wise Junior Member

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    20
    Phew...thanks..I thought I had "bricked" it.
     

Share This Page