[Help] Imito tablet wifi issues: can't connect

Discussion in 'Telechips TCC8902 Tablets' started by nishant032, Apr 5, 2012.

  1. nishant032

    nishant032 Member

    Joined:
    Apr 5, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Italy
    Tablet / Device:
    Imito
    Hello, I have a Imito tablet and it has wifi issues: it detects any existing wifi network but then it can't connect to them, even if it's an open network.The wifi status goes to "connecting" to "disconnected" continuously. I set the dynamic IP so it's not an IP conflict problem. When I open the "ethernet settings" panel it says "Ethernet: not available" and on "linkage status" it says "failed to turn up ethernet device: is it existent?".
    The pad is new so I am really concerned about it, do you have any idea? Maybe updating the firmware will help?
    Thanks in advance
     
  2. nishant032

    nishant032 Member

    Joined:
    Apr 5, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Italy
    Tablet / Device:
    Imito
    Despite the incredible help got on this issue i succeeded: the problem was my local router, which was filtering the devices by MAC address and not letting my tablet to connect. Now it's working fine
     
    • Like Like x 2
  3. kemperp

    kemperp Member

    Joined:
    May 11, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Could you elaborate on how to fix this for someone less computer-literate? I'm having the same issue with my imito tablet.
     
    • Like Like x 2

Share This Page

Search tags for this page

imito router settings