Help needed for samsung galaxy 7 inch tablet

Discussion in 'Samsung Galaxy Note/Tab' started by ad_winkie, Jan 21, 2012.

  1. ad_winkie

    ad_winkie Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    London
    Tablet / Device:
    samsung galacy 7 inch tablet GT P1000
    Hi, I am new to the tablet world despite being in IT for years. I have run into a problem. My Samsung galaxy 7 inch wifi only gt p1000 tab claims that it has gigabytes of memory left but I can not get Skype to load. It was loaded but I wanted to transfer it to my google account rather than my partner's. So I de-installed it and then tried to re-install under my account. It said there was not enough room to install. I then de-installed some old apps that I decided that I did not need and tried again. Same result. I do not have an SD card so I can not transfer any apps there. I think I am running Froyo but some of the functions that should be there e.g. total memory taken up by the apps - does not appear to be available.

    I only have two google accounts on the tablet and about 30 applications in total. My next step will be either to remove my account and try again or reset the whole device and start again but I would like to avoid those options if I could so I would be very grateful for some help.
    thanks in advance
     
  2. Spider

    Spider Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    15,415
    Likes Received:
    1,784
    Trophy Points:
    1,000
    Location:
    Chicago, IL
    Tablet / Device:
    NOOK Tablet Stock NOOKcolor Rooted/Flashed Nexus 7 (2013) 32GB Stock
    Hi, welcome to the forum. Glad you decided to become a member. I'm going to move your thread over to the Samsung Galaxy Tab section for you. The folks over there would be the ones most able to help you out. Good luck!
     
  3. ad_winkie

    ad_winkie Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    London
    Tablet / Device:
    samsung galacy 7 inch tablet GT P1000
    Many thanks - much appreciated
     
  4. AnimaTechnica

    AnimaTechnica Senior Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    789
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    210
    Location:
    california
    Tablet / Device:
    Droid, Haipad 701, Rooted Nook Color
    Are you sure when it says no room it is not reffering to placing a shortcut on your homepage? click the app tray and see if it is there.

    In the future if you want to change the account, just go to settings -applications/manage applications select the app then clear data

    Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
     
  5. ad_winkie

    ad_winkie Member

    Joined:
    Jan 21, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    London
    Tablet / Device:
    samsung galacy 7 inch tablet GT P1000
    Hi, thanks for your reply. However, unfortunately that is not the explanation. I deliberately created extra home screens and made sure that all of them had room and still got exactly the same response - not enough room to install.
     

Share This Page

Search tags for this page
gbs samsung galaxy gtp1000
,
reset nook samsung tab 4
,
samsung 7 inch tablet help
,
samsung 7in android tab forum
,
samsung galacy 7a
,

samsung galaxy 3 7inch tablet help

,

samsung galaxy tab3 7 inch problems and fixes

,
samsung tab 4 7 inch tablet forum
,
support for 2011 7 inch samsung galaxy tablet