How do I get Android Mkt on COBY Kyros?

Discussion in 'Coby Generation 1' started by aolson, Jan 20, 2011.

  1. aolson
    Offline

    aolson Junior Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Atlanta GA
    Tablet / Device:
    COBY Kyros 7015
    I just purchased the COBY Kyros, 7015, and I would like to access apps from the Android Market. Does anyone know if it's available and how do I access it?
  2. dyoung111
    Offline

    dyoung111 Junior Member

    Joined:
    Dec 30, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you can/should root your tab by following easy instructions on this site. Also consider installing apparently brain. Have fun.

    Sent from my sdk using Android Tablet Forum App
  3. l_n
    Offline

    l_n Junior Member

    Joined:
    Dec 28, 2010
    Messages:
    790
    Likes Received:
    99
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TN, USA
    Tablet / Device:
    Mid7015
    /me points to the sticky at the top of the coby subsection and the search button at the top of any page on the forum.
    • Like Like x 2
  4. willber
    Offline

    willber Junior Member

    Joined:
    Jan 9, 2011
    Messages:
    147
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mississauga Canada
  5. mae_79
    Offline

    mae_79 Junior Member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ohio
    Tablet / Device:
    arnova 7b g2
    there is a way to do it without rooting
    i have the market working
    gmail
    i had to download a few things
    make drop box use it for storeage without using the microsd card
    i will have to look and c what all i downloaded i found everything i needed in these forums
    thanks
  6. 1148Post
    Offline

    1148Post Junior Member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Messages:
    34
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Turkey
    Could you elaborate? I want to install market without rooting.

Share This Page