I need help building a website

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by probbiethe1, Feb 1, 2011.

  1. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    calling all website designers/builders i need some help. i have a basic html website up and running but what i want to do is add a clear layer over the top of it. so it would kind of look to the user like their looking through a window. I have done my fair share of searching and have found out that it will need to be done in css but thats where i get stuck. so if any one can help me that would be great. thank you
     
  2. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    And that code will lay one picture over the other? thank you

    Sent from my incredible using Android Tablet Forum
     
  3. xaueious

    xaueious Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    3,483
    Likes Received:
    435
    Trophy Points:
    222
    Location:
    Canada
    Tablet / Device:
    Asus Transformer TF300, Huwaei Ideos S7-104, HSG X5A, (Past APAD IMX515, APAD RK2808, RK2818 RT7)
    Some sort of css content overlay? (z-index)
     
  4. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    yeah i asked the question on a web developers forum as well and it looks like css is what has to be done
     
  5. Carbira1

    Carbira1 Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    So you want to add a transparent layer over an entire page?
     
  6. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    yeah that was the plan
     
  7. Carbira1

    Carbira1 Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    I don't have the slightest clue how to do that. Sorry. Why do you want that?
     
  8. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    well because i was using an iframe from another site i have but i didnt want people to be able to interact with the iframe and the only thing i could find to solve that was to put a transparent layer over it. but no one has been able to tell me how. So i just scratched the idea and did something else
     
  9. Carbira1

    Carbira1 Member

    Joined:
    Aug 7, 2010
    Messages:
    514
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Michigan
    Tablet / Device:
    Waiting for a good iPod Touch Android Device
    Ok. Off-topic, did you make your pac-man game with the trial or the full version of game maker?
     
  10. probbiethe1

    probbiethe1 Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    139
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Gilbert, Arizona
    well i used the free version but then i wanted to be able to save it as a .exe file and i had to get the full version for that
     

Share This Page