Iconia Tab won't play sound on Comedy Central - anyone else?

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by formermermaid, Jun 30, 2011.

  1. formermermaid

    formermermaid Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Pittsburgh
    Tablet / Device:
    Iconia Tab A500
    I was trying to watch videos of the Colbert Report on Comedy Central's website in my original browser that came with my Iconia Tab. For some reason I can see the video, e.g. The Daily Show, but no sound plays. This doesn't happen if I go to YouTube or CNET and watch their videos, they work fine. So far it is only at Comedy Central. I would like to know if anyone else has this problem and if so, is there a fix? Here is a link if you are reading this on your Tab: Colbert Nation | The Colbert Report | Comedy CentralPlease try to watch it and let me know if it works OK on your device. Thanks a million!
     
  2. androidnewb

    androidnewb Member

    Joined:
    Jun 22, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    72
    It might have something to do with the player codecs not being supported on the unit. I'm hoping that the 3.1 update resolves a lot of issues on the A500 for people and their intended uses. :eek:
     
  3. formermermaid

    formermermaid Member

    Joined:
    Jun 30, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Pittsburgh
    Tablet / Device:
    Iconia Tab A500
    Hi, thanks for answering, I got the 3.1 upgrade today and unfortunately I still have the same problem. I would love to know if other A500 users experience this as well or if it's just a fault in my tablet.
     
  4. AQ_OC

    AQ_OC Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    313
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    87
    Location:
    Greenville, SC
    Tablet / Device:
    Acer A500
    It plays fine on mine....
     
  5. fafalflaw

    fafalflaw Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Italy
    Tablet / Device:
    asus transformer
    im having the same issue....worked fine on my trans the first few days i had it, but the last few times i tried,no. youtube sound works fine. who knows? shame though, i was getting used to going to sleep after a good yuck w jon stewart!
     
  6. HD87

    HD87 Senior Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    222
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    102
    Location:
    US
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500 tab
    try Dolphin HD browser
     
  7. fafalflaw

    fafalflaw Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Italy
    Tablet / Device:
    asus transformer
    The Dolphin browser works tits!...OOops I mean, it seems to be a fine product, Thanks for the tip. Now if only my keyboard did what it's supposed to, any ideas? I have a Asus Transformer, but especially the diacritic keys don't do what they're told. I found out through the grapevine that Up+ 2 = @, but I still haven't found the apostrophe, for example. Anyway,thanks to you I'm back to going to bed with Jon Stewart...yuck! lol
    p.s. I mean the dock keyboard has problems, the virtual works just fine.
     
  8. s4lza

    s4lza Member

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Iconia A500
    I have the same issue, but Dolphin browser hasnt fixed it.
     

Share This Page