If you had Netflix working, does it still work with 3.2?

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by wolfganggold, Oct 3, 2011.

  1. wolfganggold

    wolfganggold Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Louisville, KY
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    I'd be very tempted to not update if it stopped working. I'd say that's what I use my tablet for about 40% of the time.
     
  2. HD87

    HD87 Senior Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    222
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    102
    Location:
    US
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500 tab
    Updated the Netflix thread! Check it out ;)
     
    Last edited: Oct 3, 2011
  3. wolfganggold

    wolfganggold Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Louisville, KY
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    SURELY they'll get a root fix for it quickly...they (and by they I mean the good folks over at XDA) usually get it rockin' super fast...
     
  4. HD87

    HD87 Senior Member

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    222
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    102
    Location:
    US
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500 tab
    3.2 has been out for over amonth.. Wouldn't hold my breath..
     
  5. wolfganggold

    wolfganggold Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Louisville, KY
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500
    I wonder what the difference is?
     
  6. wolfganggold

    wolfganggold Member

    Joined:
    May 11, 2011
    Messages:
    95
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Louisville, KY
    Tablet / Device:
    Acer Iconia A500

Share This Page