Infotmic - Update Version deb-r2.1.1561

Discussion in 'Gome Flytouch II Firmware' started by Lizis2lovely, Jan 14, 2011.

  1. janhidding

    janhidding Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Groningen
    Tablet / Device:
    wowpad android 2.1
    They have to update the firmware in that case to Android 2.2 i believe. Does anybody know if there is a blog/website from wowpad/infotmic? In that case we can ask if they have plans to update the firmware to Android 2.2.
     
    Last edited: Jan 15, 2011
  2. johnfrankiej

    johnfrankiej Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    52
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Mornington, VIC, Australia
    Tablet / Device:
    Flytouch II
    All updated. Seems to be working a little quicker. Have been installing my aps so will report tomorrow after further use. Skype seems to be (test) calling, but haven't spoken to anyone yet.
     
  3. Orion_uk

    Orion_uk Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Isle of Wight (UK)
    Tablet / Device:
    HTC Wildfire (2.2) & A1CS X220 TABLET 10.2" ANDROID 2.1
    use google translate on this ;) :http://www.infotmic.com/

    Google Translate
     
  4. Orion_uk

    Orion_uk Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Isle of Wight (UK)
    Tablet / Device:
    HTC Wildfire (2.2) & A1CS X220 TABLET 10.2" ANDROID 2.1
    so nothing major in the update :(

    Im still on 86%..

    Dare I use mybackup pro/appinstaller while updates downloading (and risk another crash) before I run update! Most of my APKs are backed up to disk anyways, just user/system settings to do really, why I didnt back them up also I dont know! Only had it a week tho.

    Will test skype/etc after my update and also report back (if you have not by then) on anything I `might` find.

    Lazy ppl could have at least added flash support although Skyfire web browsers cool !, 79.79MB of WHAT???
     
    Last edited: Jan 15, 2011
  5. altkon

    altkon Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    Athens Greece
    Tablet / Device:
    10 inch e-pad Android PC Tablet
    I was under the impression that Skype apk's were not supported by this version but only by 2.2 Android.
    By the way can you please mention the names of apps you had to reinstall??? And if you had backed them up beforehand and how ?? Please.
    Sorry for the curiosity trying to organize myself before I start final updating.
    Thanks a lot.
     
  6. janhidding

    janhidding Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Groningen
    Tablet / Device:
    wowpad android 2.1
    Thanks! ;)

    I send an e-mail to Mr. Paul Mao from Infotmic where i can find information about the firmware. :cool:
     
  7. Orion_uk

    Orion_uk Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Isle of Wight (UK)
    Tablet / Device:
    HTC Wildfire (2.2) & A1CS X220 TABLET 10.2" ANDROID 2.1
    Already done that ;) :p
     
  8. Orion_uk

    Orion_uk Member

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Isle of Wight (UK)
    Tablet / Device:
    HTC Wildfire (2.2) & A1CS X220 TABLET 10.2" ANDROID 2.1
    I use mybackup pro (market) and appinstaller ;)
     
  9. Silverwizard

    Silverwizard Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Marinha Grande. Portugal.
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 10.1" running Android 2.1
    Hi I've gone to download via system update,I get the downloading bar with the message that it's downloading the latest version,the update version number & on the end of the bar it says Pause in red letters,nowhere do I see any percentage of download figure,it's been running now for about 15-20 mins.
     
  10. altkon

    altkon Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    Athens Greece
    Tablet / Device:
    10 inch e-pad Android PC Tablet
    Same thing happened to me when I was downloading yesterday.
    Just press on Pause button at the left bottom side and it will refresh
    and start downloading from the point it had stopped,again.
    Good luck!!
     
  11. Jotar

    Jotar Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Portugal
    Tablet / Device:
    Flytouch2; Coby Kyros mid7042; mid9742
    Hi
    It is my first time in this forum. Forgive me for my bad english.
    I have the same problem. Evry time i press the Pause button the downlod pause after a short momment.
     
  12. Silverwizard

    Silverwizard Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Marinha Grande. Portugal.
    Tablet / Device:
    Flytouch 2 10.1" running Android 2.1
    Thanks for that,tried that & at the moment it's saying 0% B/0 (0%),seems to run ok for a few minutes & then this Pause word appears!
     
  13. Jotar

    Jotar Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Portugal
    Tablet / Device:
    Flytouch2; Coby Kyros mid7042; mid9742
    Any one nows how to download the update to a sd card?
    I think it will be faster to do the update form the sd card instaid downloading we are trying to do.
     
  14. altkon

    altkon Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    Athens Greece
    Tablet / Device:
    10 inch e-pad Android PC Tablet
    Press again and it will start immediately.
     
  15. altkon

    altkon Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    Athens Greece
    Tablet / Device:
    10 inch e-pad Android PC Tablet
    If you have an SD card already in the slot just go ahead finish the download but
    do not accept to run it. Then automatically the system will store it and an exclamation Mark (!) will be
    shown on the left hand side of your Status Bar on top of your Tablet.
    To open it you have to drag and drop it to your main screen and then you can
    decide to press view in order to install it or press clear in order to erace it.
     

Share This Page

Search tags for this page

infotmic deb

,
infotmic flytouch linux arm
,
infotnic amp
,

infotomic deb

,
new certificat la o tableta infotmic
,
registration code for infotmic deb-r2-1561
,

tablet deb

,
tablet deb-5
,
winhex infotmic
,

wowpad deb certification keygen