Internet Connection Problem

Discussion in 'Onda Tablet Forum' started by dynamata, Mar 1, 2012.

  1. dynamata

    dynamata Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    London
    Tablet / Device:
    Onda Vi40 Elite 9.7" 16GB Android 4.0 Tablet
    I bought an Onda Vi40 Elite 9.7" 16GB Android 4.0 Tablet from China. The first time I attempted Internet connection it flashed "connecting" for a very long time but would not connect, after rebooting it still wouldn't connect. I switched it off for around 2 hours then booted up again & it connected, Google search page loaded quickly but other sites were slow to load & others wouldn't load at all (Flash support?).

    When I booted next day the internet connection was gone again & has been on & off ever since. Now even when it is connected I can get no further than Google search page. Is there any way to fix this or should I send the Tablet back? :confused:
     
    Last edited: Mar 6, 2012
  2. dynamata

    dynamata Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    London
    Tablet / Device:
    Onda Vi40 Elite 9.7" 16GB Android 4.0 Tablet

Share This Page

Search tags for this page

china tab no intrrnet

,

ematic not working with wifi

,

ematic rablet wont connect to wifi

,

how fix no internet connection on china tablet

,

how to fix internet china tab

,

how to fix internet problem on tablet

,

how to net speed in chinese teblet

,

internet connection for chinese tablet

,

internet problem of china tab

,

net problem for china tab

,

net problem in china tab

,

poor internet speed chinese tablet