iphone pairing with A500?

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by pat1, Nov 19, 2011.

  1. pat1

    pat1 Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    boise, idaho
    Tablet / Device:
    acer 500
    i can't get my iphone to pair with my acer500 am i doing something wrong?
     
  2. mickey

    mickey Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    Yes, you're using an iPhone. Unless you jailbreak it the bt stack is munted.

    Sent from my Desire HD using Android Tablet Forum
     
  3. Spider

    Spider Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    15,415
    Likes Received:
    1,784
    Trophy Points:
    1,000
    Location:
    Chicago, IL
    Tablet / Device:
    NOOK Tablet Stock NOOKcolor Rooted/Flashed Nexus 7 (2013) 32GB Stock
    Hi Pat, congratulations on your new tablet and welcome to Android Tablets. Nice of you to join us here as a member of the forum. I'm moving your post to the Acer Iconia Tab A500 Forum section to see if we can find someone who can help you.
     
  4. pat1

    pat1 Member

    Joined:
    Nov 19, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    boise, idaho
    Tablet / Device:
    acer 500
    Nice! Very helpful.

    Sent from my A500 using Android Tablet Forum
     

Share This Page

Search tags for this page

how do i pair my acer a500 tablet to my iphone

,

how to pair acer a500 with iphone

,

how to sync bluetooth iphone 5s and a500

,

pairing iphone 5c with a500

,

pairing iphone to acer a500