Issues with SH20_0302 please help!

Discussion in 'Pandigital Novel' started by mp41, Jan 3, 2012.

  1. mp41

    mp41 Member

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    CA
    Tablet / Device:
    WPD
    I am new to this wonderful forum. I own a 7" WPD and I have four questions for you. I hope you can help me to sort it out.

    I wiil appreciate it if you could direct me to proper posts or direction to eduacte myself in dealing with these issues .

    The issues arsies with my 7" WPD after upgrading from SH20_0127 to SH20_0302 by external SD reboot method.

    After upgrading,
    (1) my WPD occasionally give me Certification name mismatch message during internet browersing.
    (2) watching youtube video with web page error message after hitting the play button with no Youtube v130 apk installed.
    (3) after installing Youtube v130 apk but it keeps loading Youtube video endlessly after hitting the play button.
    (I also tried many later Youtube version but always has parsing problems and can not install)
    (4) Just in case can I and how to downgrade the firmware back to SH_0127.

    I do not have any above issues when I was using the SH20_0127 and it worked like a charm.

    If I have made any mistake in upgrading the new SH20_0302 or done something wrong?
    Please educate and show me how to correct the above issues.
    Thanks in advance and happy new year to all of you.
     
    Last edited: Jan 3, 2012

Share This Page