Just a heads up on the gps issue.

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by suade907, May 6, 2011.

  1. outdooz

    outdooz Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Williamsburg VA
    Did you have wifi on? What app are you using to monitor you satelites?
     
  2. outdooz

    outdooz Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Williamsburg VA
    Got the update today. Without fasterfix it locked on to 9 satelites in about 30 seconds. ITS AWESOME!!!!!!!!!!
     
  3. jhelms4461

    jhelms4461 Member

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Was it pushed to you ?, or did you download it from a site ?....
     
  4. trblsome9six

    trblsome9six Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Seattle
    Tablet / Device:
    Acer Iconia Tab A500
    Can we get a link?

    Sent from my A500 using Android Tablet Forum
     
  5. outdooz

    outdooz Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Williamsburg VA
    I got a message that said there was a update ready to install and it fixed bugs and performance issues and that it may take up to 30 minutes to update. I clicked update and all it did was restart 3 times in a row and then a message said it was done updating. And my home screen was reset. I'm still putting all my widgets and icons back on.
     
  6. Humantelope

    Humantelope Member

    Joined:
    May 2, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    62
    Tablet / Device:
    A500
    were you rooted out of curiosity? i'm curious if the update will remove root or if its not quite that crazy of an update ;) i suspect it will but whatever
     
  7. trblsome9six

    trblsome9six Member

    Joined:
    May 4, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Seattle
    Tablet / Device:
    Acer Iconia Tab A500
    That's lucky, I tried manually updating and it says my device is up to date. In battery usage is the cell standby still consuming a percentage of the battery?

    Sent from my A500 using Android Tablet Forum
     

Share This Page