Just updated to 1.5, but it won't let me update to HC.

Discussion in 'Vizio Tablets' started by scy0846, Mar 20, 2012.

  1. scy0846

    scy0846 Member

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Florida
    Tablet / Device:
    Vtab1008 and DroidX
    I had root, but this tablet was so buggy I had to update knowing that HC was out. I was told I have to update to 1.5 and then update to HC, but it is not finding the HC update. Anyone know why that is or do I have to wait 24 hours for the serial number to be recognized from vizio?
     
  2. Conspirator

    Conspirator Member

    Joined:
    Feb 10, 2012
    Messages:
    94
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    72
    Location:
    Wisconsin
    Tablet / Device:
    VTAB1008
    It takes a few days for it to find the update. Give it a day or two. It seems no one has been able to snag the update.zip file to sideload the update also.
     
  3. sigel

    sigel Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Denver
    Tablet / Device:
    Vizio
    I can't even update to 1.5, just sends me back to clockwork after download/restart.... and then it just wants to download it again.
     
  4. sigel

    sigel Member

    Joined:
    Oct 28, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Denver
    Tablet / Device:
    Vizio
    Doh, ok... went back to original recovery.. I'm on the security update now... waiting for HC to come through, guess i'll have to just wait.
     
  5. rprr

    rprr Senior Member

    Joined:
    Oct 7, 2011
    Messages:
    122
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    102
    Tablet / Device:
    Vizio Tablet VTAB1008
    You will have to remove clockwork mod if you want to update. It needs the original stock recovery. See the clockwork mod thread. Unfortunately this means NO root any more.
     

Share This Page