Momo Ployer bird wont turn on?

Discussion in 'Ployer Momo Tablets' started by vodka_king, Jan 12, 2013.

  1. vodka_king
    Offline

    vodka_king Junior Member

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    I updated it to the neutral firmware and now the tablet will not turn on. Please help?
  2. vodka_king
    Offline

    vodka_king Junior Member

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    I have seen a number of posts with this same problem so someone must know a fix. Why would livesuite say upgrade successful but the tablet will now not turn on?
  3. vodka_king
    Offline

    vodka_king Junior Member

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    I have a yellow exclamation mark next to Android in device manager. Could this be stopping the upgrade from working and how do I fix it?
  4. vodka_king
    Offline

    vodka_king Junior Member

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK
    In device manager it says android drivers are not installed. Where can I get them from?
  5. vodka_king
    Offline

    vodka_king Junior Member

    Joined:
    Jan 12, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    UK

    Bump bump bump
  6. orion_2015
    Offline

    orion_2015 Junior Member

    Joined:
    Jun 17, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Surrey, UK
    Tablet / Device:
    ployer momo8 bird
    I actually had this problem this morning, my momo8 bird wouldn't turn on either. I had to open up the tablet and find what i assume is a factory reset button. I pressed that and then pushed the power button and it came on bold as brass as if nothing was wrong, and after it booted, everything i had installed on it was absolutely fine.

    Is yours still under warranty?

Share This Page