MX Video no audio

Discussion in 'Vizio Tablets' started by myred65, Mar 20, 2012.

  1. myred65

    myred65 Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Nebraska
    Tablet / Device:
    VTAB
    I have updated to HC and loaded MX Video and can now pull the videos off of my SD card, but when they play I get no audio from them. Audio works just fine when playing back Hulu +. Any thoughts?
     
  2. J515OP

    J515OP Super Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    5,172
    Likes Received:
    898
    Trophy Points:
    312
    Location:
    Northern CA
    Tablet / Device:
    Nook Color, Nook Tablet 16GB, Vizio VTab, Nexus 7
    Some people are saying you need to delete the media files from the SD card and then put fresh copies back on there. You can see if that works.
     
  3. dmelendez34

    dmelendez34 Member

    Joined:
    Mar 15, 2012
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Tablet / Device:
    Vtab108
    I noticed my hd videos work fine but the audio is off on my other videos. I fixed the issue by clicking on the icon in the top right corner and changing audio playback from HW to SW. A bit annoying but i am sure there is a more permanent fix.

    Sent from my VTAB1008 using Android Tablet Forum
     

Share This Page

Search tags for this page
android mx 3 audio issues
,
android tablet video no sound
,
audio mx player
,
audio video mx player
,
mx audio android
,

mx player audio

,

mx player audio and video

,
mx player audio not working
,
mx player does not give sound in hd video
,
mx player is not working
,

mx player no sound

,
mx player sound problem
,
mx player video& audio
,
mx video player no audio
,
no sound on android tablet movies
,
no sound on movie mx player
,
tablet no sound and video
,
tablet no video and sound fix
,
tablet only sound no video
,
videos on android tablet no sound