new andriod user need help please

Discussion in 'Froyo' started by sportylady5, Dec 11, 2011.

  1. sportylady5

    sportylady5 Member

    Joined:
    Dec 11, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    uk
    Tablet / Device:
    wondermedia wm8650 andriod version 2.2
    Hi
    I am a new Andriod user I have a Wondermedia WM8650 Andriod Version 2.2 Kernal Version 2.6.32.9 default Build is generic-eng2.2 Froyo ver 1.5.2-20110804 051257 and I am having a problem with the browser settings as every time I try to get to a site it takes me to firefox but then it comes up with firefox can not install as it has a problem so can not get to the site I want, when looking in the web settings it is not highlighted so what do I do, have tried to do a reset to factory settings but still no joy can anyone help me please.
     
  2. alexhasnerves.com

    alexhasnerves.com Member

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Kalamaria,Greece
    Tablet / Device:
    Sony Erricson XPERIA X10 mini
    You may have turned OFF Wi-Fi.You can NOT use internet without Wi-Fi.:)
     
  3. jbenham

    jbenham Official ATF App Tester

    Joined:
    Oct 25, 2011
    Messages:
    2,049
    Likes Received:
    128
    Trophy Points:
    310
    Location:
    Townsend, WI
    Tablet / Device:
    Sony Experia Tablet Z
    Go to your settings and make sure it says wifi connected. It might say searching for connection or you may have mistakenly unchecked the connect to wifi box.

    Sent from my Sony Tablet S using Android Tablet Forum
     

Share This Page