Newbie tech question

Discussion in 'Acer Iconia Tab A500 Forum' started by paulsgoddess1, May 9, 2011.

  1. paulsgoddess1

    paulsgoddess1 Member

    Joined:
    May 9, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Salt Lake City
    Tablet / Device:
    Acer Iconia Tab 500
    Is it possible to play Farmville on my Acer Iconia? I have already downloaded the FB app and Adobe Flash.....maybe the FB app for android is not working but I should be able to play if I have flash installed.

    Does anyone know? Please help! Thanks.
     
  2. baldbear

    baldbear Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    62
    • Like Like x 2
  3. Samoa Joe

    Samoa Joe Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    70
    Location:
    Pittsburgh
    Tablet / Device:
    ROOTED Acer Iconia A500
  4. cjdeford

    cjdeford Member

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Wyoming
    Tablet / Device:
    Acer A500
    I know what u say about an Acer A500 being able to get farmville. I don't have the debug option in my settings. What do i do then?I actually found the debug button. Changed to I pad. Works like a charm.
     
    Last edited: Sep 23, 2011

Share This Page

Search tags for this page

play farmville 2 on acer tablet