not connecting to wireless network

Discussion in 'Android Tablet Q&A' started by Simsez, Sep 15, 2011.

  1. Simsez

    Simsez Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Durban, South Africa
    Tablet / Device:
    7" MID(713)
    Hi and thanks for this forum. My Android 2.3.3 MID (Chinese) hooks up perfectly to my office WiFi, as does my iPhone etc.
    At home, I hooked up my iPhone and my wife's iPhone to WiFi, but the MID keeps looping through "scanning"..... "connecting"..... "disconnecting".
    The office is set up to WPA/WPA2 PSK and home was om WEP. I changed it to WPA/WPA2 PSK as well, but still the same endless loop.
    Appreciate your guidance.
     
  2. Spider

    Spider Administrator Staff Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    15,415
    Likes Received:
    1,784
    Trophy Points:
    1,000
    Location:
    Chicago, IL
    Tablet / Device:
    NOOK Tablet Stock NOOKcolor Rooted/Flashed Nexus 7 (2013) 32GB Stock
    Some people have had success by changing to a router channel lower in number than 11. Worth a try?
     
  3. Simsez

    Simsez Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Durban, South Africa
    Tablet / Device:
    7" MID(713)
    Thanks Spider. I checked that. My router is set to CH 6.
    But I know it's something arb like that causing the problem.
     
  4. Simsez

    Simsez Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Durban, South Africa
    Tablet / Device:
    7" MID(713)
    Here's what shows up in the log:
    43 09/15/2011 18:26:43 SIP Registration Fail by SIP:changeme (code:503) SIP[1]
    44 09/15/2011 18:26:43 SIP Response Error :method:REGISTER Rsp code:503
     

Share This Page