ONDA VI40 - not connecting to FACEBOOK

Discussion in 'Android Tablet Q&A' started by johnwaynesurfer, Sep 11, 2012.

  1. johnwaynesurfer

    johnwaynesurfer Member

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Sweden
    Tablet / Device:
    ONDA VI40
    My newbought unit are working great, but refusese to connect to Facebook servers, neither the browser(orgiginal) or Crome get connected, have also downloaded 4 apps from Live market - non works. It seems to be a "lock" in the software (or something missing) The apps are all just "turning the arrow around and around" no getting to the server adress at all.
    Anyone have the same problem?
    Also Youtube do not connect - anyone else same problem ?
     
  2. ondavi40_user24

    ondavi40_user24 Member

    Joined:
    Sep 23, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Philippines
    Tablet / Device:
    onda vi40

    same problem here. bought my ondavi40 last sept 11, 2012. Please help
     
  3. jorg

    jorg Member

    Joined:
    Oct 3, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    here is your solution

    you can also visit their official website to obtain new patches and firmwares. (google translation needed)
    ONDA (just type your model number in the search box)

    and finally this community has created custom firmware then ironed out every problem that stock firmwares have.
    Onda Vi40 Dual Core - SlateDroid.com
     

Share This Page