One app showing in Market

Discussion in 'Sylvania Tablets' started by gjbnh, Aug 27, 2011.

  1. gjbnh

    gjbnh Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    New Hampshire
    Tablet / Device:
    White Pandigital Novel
    This has been the case in the last 2 markets I've install. I'm only seeing one or two apps in marketplace. Not sure what is going on, as I was one of the first to find a market that did work on our tablets. Then I saw a ton of paid and free apps. After the that, without warning, that changed to just One of two apps. A little help guys?
    I've cleared data, but that did not solve the problem.
     
    Last edited: Aug 27, 2011
  2. thomasmc

    thomasmc Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Colorado, USA
    Tablet / Device:
    SYNET7LP
    I had the same problem this morning, after installing the new Market 3.1.3, but just found the fix:

    Go to Settings/Applications/Manage Apps. Click on the All tab. Select Market, then Clear CACHE, and Force Stop. Back up to find the Google Services Framework, then Clear DATA, and Force Stop. Reboot.

     
    Last edited: Aug 28, 2011
    • Like Like x 2
  3. gjbnh

    gjbnh Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    New Hampshire
    Tablet / Device:
    White Pandigital Novel
    Thanks for the input Thomasmc. The setting you suggested shows greyed out clear cache setting. After stopping both services and rebooting, I am still only seeing one app in market. Looking at cache, I see only a "lost and found" sub-directory, nothing else.
     
  4. thomasmc

    thomasmc Member

    Joined:
    Aug 25, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    62
    Location:
    Colorado, USA
    Tablet / Device:
    SYNET7LP
    Did you Clear DATA in Google Services Framework? (You do have Gmail installed, don't you?)
     
  5. gjbnh

    gjbnh Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    33
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    72
    Location:
    New Hampshire
    Tablet / Device:
    White Pandigital Novel
    Read your reply too quickly, so I followed then again. duh
    Yes gmail is installed. and it worked!!! Thanks dude. Got remmeber this!
     

Share This Page