Overloking CPU

Discussion in 'Gome Flytouch II Firmware' started by VRoy, Feb 18, 2011.

  1. VRoy

    VRoy Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    Anybody try overlock CPU on FlyTouch2?
     
    Last edited: Feb 18, 2011
  2. tabletboy

    tabletboy Member

    Joined:
    Feb 22, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Massachusetts
    Tablet / Device:
    SuperPad Flytouch II
    I would like to know also...I think it's kinda cheap that all the specs on these things say 1ghz but in reality its only 791.
     
  3. Biotic

    Biotic Moderator Staff Member

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Messages:
    526
    Likes Received:
    50
    Trophy Points:
    102
    Location:
    Pennsylvania
    Tablet / Device:
    HTC ONE, Droid Razr, Galaxy Tab3, LexiBOOK
    A work in progress
    I have a script I'm working on but in order for it to work properly. I need to be able to install a custom rom so I can install the files needed in the root of the system

    Sent from my sdk using Android Tablet Forum App
     
  4. bbking

    bbking Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    Brazil
    Tablet / Device:
    Flytouch2
    try CPUboost
     
  5. VRoy

    VRoy Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    62
    I try, but it doesn`t work
     

Share This Page