Post your Archos 70 pix and reviews here

Discussion in 'Archos Tablets' started by phazuka, Nov 3, 2010.

  1. phazuka

    phazuka Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    Place holder for my Archos 70 pix and reviews. Post your reviews here.
     
  2. Gin Martini

    Gin Martini Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    40
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    72
    Location:
    NULL
    I heard to play mpeg-2 movies, you have to buy a codec from archos which cost something like $20... is it true? Can anyone confirm if it can play movies like .avi, .mkv, etc right out of the box?

    thank in advance!
     
  3. hypergolic

    hypergolic Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    I was able to play a mkv file right out of the box. Now to just get the market installed.
     
  4. hypergolic

    hypergolic Member

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    Okay well it seems to matter what kind of file is inside the mkv container. I tried playing another video and it prompted me to buy the cinema plugin from archos. I went to try and buy it and I punched in my product number which starts with a 7 and it responded that my product number needs to start with a letter. grrrr.
     
  5. italdream

    italdream Member

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
    I got yesterday my archos 70 IT. It is a nice device, slim, good quality build, except for a pretty sub-par camera. Shipped with android 2.1. However, I have run into a huge tethering problem and might have to return the device if I can't solve. I am not able to tether neither via bluetooth or Wifi. I have a T-Mobile Touch Pro 2. Of course, the wireless option gives me the problem of not being able to see the ad-hoc connection with the archos. However, I cannot use bluetooth either.

    After I pair the device and I follow the whole BT tethering procedure I get on the archos an "unable to to connect by tethering" message. If I try to initiate the connection via the Touch Pro 2 using the function "Network Manager", and choosing to share an internet connection with the "A70S" (The archos 70) I get a message on the Touch Pro 2 saying that the device might be turned off or not support personal area network services.

    I have used epc.tmobile.com as APN, but I have also tried wap.voicestream.com; t-mobile.com and others. Nothing seems to work. I am so frustrated. If I cannot fix it, I might have to return the Archos and go with a 3g enabled tablet. I planned to use the archos tablet for my long commute and without internet is not much helful. Any suggestion, advise?
     
  6. flamejoe

    flamejoe Member

    Joined:
    Nov 5, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    60
    Location:
    NULL
     
    Last edited by a moderator: Jul 29, 2014
  7. Swould333

    Swould333 Senior Member

    Joined:
    Aug 5, 2010
    Messages:
    354
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    195
    Location:
    North Carolina
    Tablet / Device:
    Archos 101, Viewsonic G-Tablet, Motorola Droid X.... test drove: Augen gentouch 78, Coby Kyros 7015
    on the android phone try PDAnet and use the bluetooth dial up networking.. it should work similar to the XDA option you had on the thouchpro2
     
    Last edited by a moderator: Jul 29, 2014
  8. rc211e

    rc211e Senior Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Australia
    Tablet / Device:
    Note 4, TAB A
    Any more updates feedback etc, I am really keen to hear more about these tablets they look good.
     

Share This Page